Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korona na spram ovakvih tema dodje kao relaksacija...
Trebinje je moje, kao sto je moj i Ljubuski.I sve je to dio Bosne i Hercegovine.Srbi trebaju znat, da se nikad nece odvojit od BiH, a islamizirani srbi trebaju prestat padat na Bakirovu huskacku spiku,jer se ovo radi po zahtjevu Bakira. Jer ce i Dragan i Dodik uvjerljivo pobjedit u svom narodu, a Bakir je na koljenima, i njemu treba nacionalisticko huskanje, da mobilizira glasace.
Trebinje je tu gdje je . Ne svojatamo mi ništa kao neki što vodeću hrišćansu bogomolju pretvore u džamiju . To što je zastava na ulazu onakva kakva je samo da znate gdje ste došli , dobro došli !
@fbUser1594590394 puca mi q i za turke i za hriscanke bogomolje. Trebinje je BIH.
Ja znam da kad god sam bio u Trebinju,dobro sam jeo a bogami i dobru trebu hebo.Nije skupo.
Arslanagića most je most u koji premošćuje rijeku Trebišnjicu u Trebinju. Zajedno s višegradskim i mostarskim mostom, spada među najvrijednije arhitektonske spomenike nastale u vremenu od 15. do 19. stoljeća u Bosni i Hercegovini. Most je nacionalni spomenik Bosne i Hercegovine. Danas je ovaj most kandidat za upis na UNESCO-vu listu zaštićenih spomenika.
TiTo sve veci lik :D Majka mu stara cojk znao ove marifetluke prije 80 godina!!! Nije u pitanju ponavljanje istorije, nego je ideologija koja ima ZID i poslije tog zida nema nista nego puska, rat stradanje i PLJACKA!!!
Mentalni sklop velikosrpskih nacionalista će shvatiti u šta se upušta tek kad im Orban priredi dobrodošlicu u madjarsku Suboticu. Ali tada će biti kasno.
Ne vjerujem da neko spriječava nekoga da u Trebinju nadje posao i kupi stan. Isto tako, Srbin se slobodno može zaposliti u Sarajevu i kupiti stan. Lahko je iz svoje busije prijetiti i huškati.
Kad mogu šume, rijeke, planine, doline, livade pčele, konji, ptice itd može i Trebinje, ne raspravljati se sa lažovima i orimitivcima, negatorima svega normalnog i ljudskog , fuuuujjjjjj!!
Sad je najveći problem što je idiot lano da je grad srpski. Suština je da su svi gradovi u državi 'nečiji' i nisu 'svačiji'. Gradovi koji nisu 'nečiji' su podijeljeni gradovi, Mostar, Sarajevo, Vitez i dr. Ko je kriv za ovo? Svi.
Trebinje je možda lijepo al se oslaniti neće
Bolje da se utrkujemo ko će biti bolji čovjek nego ko će biti veći nacionalista
Sve dok vi samo u izbornim godinama spominjete BH gradove a drzite se Sarajeva i BanjaLuke to su ne ozbiljne price .Tacno je to da su to sve BH gradovi sl pozabavite se tim gradovima malo da i oni osjete da ih pazite a ne preko njih da se zajebavate sa narodom
Trebinje je moje, kao sto je moj i Ljubuski.I sve je to dio Bosne i Hercegovine.Srbi trebaju znat, da se nikad nece odvojit od BiH, a islamizirani srbi trebaju prestat padat na Bakirovu huskacku spiku,jer se ovo radi po zahtjevu Bakira. Jer ce i Dragan i Dodik uvjerljivo pobjedit u svom narodu, a Bakir je na koljenima, i njemu treba nacionalisticko huskanje, da mobilizira glasace.
Super tamam sam mislio posjetiti Trebinje ali posle ovoga definitivno Ne....mrzitelji svega sto je drugacije....
Čini mi se da Beograd Kosovo polako popušta a pogled prema BiH koncentriše. Čini mi se da Bake, Čovo i Dodo pefektno harmoniraju..... spašavaju jedan drugog non stop..... a mozda se i varam!
Bosanski Novi, Bosanska Krupa, Bosanska Gradiška, Bosanski Šamac, Bosanski Brod... I sad je jedno Trebinje problem
Trebinje vascijelo bosansko,bosanski im pasoši,bosanske im LK,bosanske im auto table,govore najčistijim bosanski jezikom...
@gooUser1587738186 Je li ba , zar i bošnje govore "bosanskim jezikom ? Ako govore , od kada ? Koja podmetačina , danije tužno bilo bi ....