DjangoOsvetnik
Spol
Ženski
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Ne
Registrovan
19.09.2019.
Komentari
701
Komentari korisnika
Na svaki clanak o LGBT prvo se upale seljacine, i svaki odmah pocinje o dupetu i cmaru. Puno vi razmisljate o analnom sexu za nekoga ko je strejt.
@Infidel99 za tvoju informaciju i mentalno bolesni imaju svoju paradu u normalnim zemljama (izgooglaj mad pride), a medju etno majmunima je normalno da djecu sa mentalnim poremecajima vezu za radijatore.
Sve sto mozes je da kocis, al pravac neces promjeniti. Al imaj na umu kad kocis Federaciju, kocis i RS. Da hoce taj jadni narod skontati da nema nista od te kamikaze politike pa da te otjera na prdekanu. Sto se vise gicate Srbija je sve manja!
Bem i tebe i Vucica. Da mi je vidjeti sta cete uraditi po tom pitanju.
Samo se vi pucajte ostrim porukama. Nek se oglasi i Zeljko. Bem li vam pleme! Nizasta niste! Sta ste u vasim zivotima dobro uradili, bem li ti sestricinu!
@fbUser1580479242 Ucesnici rata sa sve tri strane treba da se udruze da novim generacijama pokazu besmisao rata. A djubrad sve tri strane nas pripremaju na novo krvoprolice.
@kars ako se malo potrudis nacices i takav slucaj.
@krik naglas Nije apsurd vec je korak u pravom smijeru. I nisu svi Srbi cinili zlocine. Apsurd je da ljudi koji su pucali i ginuli za necije ideale prozivljavaju katarzu, a na vlasti su oni koji su dirigovali iz podruma.
@RepublikaBiH2 Dragan Vikic, Jovan Divljak, Sefer Halilovic, Zaim Imamovic... "yutelovci" su pokusavali zaustaviti ludilo u kojem je dedo Aljo zrtvovao svoj narod i rezultat? Protektorat na 51% teritorije BIH koje dijelimo sa bratskim narodom s kojim smo u zavadi. Nije ovo oslobodjenja vidjelo hadalju jedan botovski. A SDAovci nisu branili ovu zemlju, oni su profitirali na sve jednoj nesreci koja je pogodila ovaj narod. Ni jedan od 4 heroja koja sam nabrojao gore nije u SDA.
@RepublikaBiH2 ko je odbranio?