Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Europi je ostao još Dodik koji prkosi svemu i provocira
Nas a ni dodika niko ne je&e ni 2% drug...Treba skinuti SDO HODEZE i SMSD sa vlasti
Kako se ova žena bori za BiH,hvala joj do neba.
Što mislite, je li ovoj litar na dan dovoljan?
Tineke je legenda. Trebamo joj zahvaliti na svim naporima i podrsci sto cini za BiH pa i cijelu evropsku demokraciju.
EU treba i mora pod hitno da sa političke scene protjera ove koji pokušavaju da naprave zlo u našoj zemlji. Stop Mitologiji i Nacionalizmu, Rusofiliji i Fašizmu. Ko misli da je ovaj Duduck političar gori je od njega. To je jedan seljober i rmpalija koga treba ukloniti sa scene.
nista odprice ako se konkretno ne radi ...
Rusija u ratu a pita se u vezi BiH. Niko međutim nije pitao međunarodnu zajednicu kada su se Donbas i Lugansk otcijepili i kada je Rusija napala Ukrajinu. Ispade za otcepljenje ne treba saglasnost a za funkcioniranje međunarodno priznate države treba.
Zapad je nagradio "zvijer iz zemlje" ili zvijer bez izlaza na more teritorijem za pocinjeni genocid. Zar su na zapadu ljudi odista toliki optimisti da se nadaju da taj akt nece imati nikakvih posljedica po njih. Ja mogu razumjeti ateiste, ali sta je sa onim koji barem malo vjeruju?! Zar ne vidite da je pocelo.
to ste davno trebali a ne pustiti im da rade sta hoce i divljaju, osim tiga ne dajite im pare ni kredite oni to uglavnom podijele sebi i svojim poslusnicima a narod malo sta da dobije od tih novaca
Upri u njega ko u životinju, išakaj ga, ižaraj ga, pozovi ga ba.
Samo nas u NATO primite, ne mora EU, i problemi rijeseni, mojne ovih pisama podrske matere vam
To nam treba, da ne dođe do slanja oružija
Pri trenutnoj cijeni litre dizela od 2,76 KM, država uzima sljedeće: PDV – 0,40 KM Akciza 0,30 KM Putarina za izgradnju cesti 0,20 KM Putarina za izgradnju autocesti 0,20 KM UKUPNO = 1,10 KM Cijena goriva, može se značajno smanjiti, jer je ovo vanredna situacija.
hoce ko kupit nft?
jeko ovo?