Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova zena radi za nasu zemlju vise nego svi parlamentarci skupa...oni rade na razgradnji!!
Slovenija je super zemlja, primjer prijateljskih odnosa, naravno izuzev Janeza Janše i njegovih ludih ideja poput Non Paper. Borut Pahor - ljudina 👍👍👍
Duša draga kako se uvijek zalaže za nas...
Sto mi je nesto simpaticna kao pojava!
Iskrena prijateljica BiH.
Ocekujem da ćete (Njemačka, Austrija, Slovenija, Švedska) do 2025 građanima BiH mlađim od 45g podijelit još 200 000 viza, da će zbog depopulacije mnogi da zatvore svoje biznise a hiljade ljudi u dobi od 50-60 godina izgube posao, završe na ulici.
Ako je uslov da uzpeovci dobiju IZ, nemojte zivi bili....stavite kadidatski status njima u mjesto gdje sunce ne sija
Pa stvarno ste više smiješni!
bolje se okrenuti turskoj i rusiji nego licemjernom zapadu
Ako je uslov da Hrvati imaju povlasten status onda nemojte nista raditi za nas.
Vama hvala,ali...što će nam??
Nista od toga., bajke.EU odgovara ovaka Bih nestabilna sa ovakim politicarima nema napredka . Da EU hoce dobro Bih davno bi uklonila Dodika sa scene ne bi imao samo sankcije na papiru kao sto je i zakon o negiranju genocida samo na papiru.
Europa može riješiti probleme na Balkanu kako želi ali očigledno nas puštaju da se krvimo 30 god.
Bogami sad nismo ni zagrijani za tu EU vidjeli smo ovih dana šta nam mislite, navratite drugi put sad nismo kod kuće.
Jos samo da znamo koja je to godina🤣
Stotine je sitnih statusa do članstva u EU a svaki će biti uvjetovan ustupcima poput aparthejda u izbornom procesu. Na kraju procesa nećemo imati šta unijeti u desničarsku EU. Što više obećavaju sve im manje vjerujem.
Kome da date status ? Draganu, Milu, Baketu, Schmitu, i ostaloj bagri ? Nemojte nas daviti ko guja žabu. I Turska čeka 140 godina😂😂😂