Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad skeniraš barkod od lične ili čip od biometrijskom pasoša treba da iskoči poruka na ekranu UHAPSI GA UHAPSI GA UHAPSI GA uz zvučni signal NINU NINU a ne vizuelno ko u drugom svjetskom ratu jbt.
@roki1990 E to treba dobro razuvidit , Jel ovaj graničar puno pojeo pite jabukovače il su ovi iz Sarajeva tipovali brazilsku ligu pa bili nedostupni.
Svaka cast taksisti sto je otisao do policije! Ne moze covjek znati ko mu sjeda u auto
Majka ubijene : "Samo me interesuje kakav to otac može biti da ne preda svoje dijete nakon takvog čina?" Sandzacki lopovski sljam. PA VECHE OD OVOG SANDZACKOG BABINOG SLJAMA SU HAPSILI PO SRBIJI, PRIMJER SABLJA !!! SVE OVE SMRDLJIVVVVE SANDZZZACKE OTPATKE MOGA LIJEPOGA GRADA TREBA U TOR ZATVORIT GDJE SU SE I RODILI ! MUAAAAAJKU VAMMM SANDZACKUUU ADA NOOOOOOOOOOOOOOOOO U PICKKKKUUU !!!
Gledaj "Granice",bog te mazo.... Nije ni čudo što se ispario.
"prijavio se policiji" ? nema se on šta prijavljivat.... čovjek je otišao u policiju da pojasni stvar i da informacije....
I ovo granicni prelaz????
i ovo drzave; i jedna i druga. hahahahaha
Taksista je ucinio pravu stvar, kada je saznao koga je vozio. Moze pomoci istrazi. Posten covjek.
Prelaza i k'rca.
U banaba drzavi radi jo sta hoce: gazi ljude, neplaca porez, ustavno razvaljuje i zo sve u lice kaze
Samo i onu RUPU od granicnog prelaza treba ojacati sto kamerama tako i kontrolom jer ovo na sve vise lici sem na prelaz
Svaka cast taxisti na postenju i moze mu se vjerovati da nije znao jer niti mene taxi pita ko sam a niti se ja predstavljam kad sjedam
Ma nije mogao znati, Nefićeva slika je objavljena nekad sutra dan koliko ja znam, ne istu noć, tako da .. Taksisti svaka čast što se javio :)
mene nebi cudilo da uhapse taxistu sto ga je vozio samo da institucije drzave ostave po strani
Ne znam zasto je uopste pobjegao. U ovoj drzavi ubiješ covjeka i dobijes 5 godina uslovno.
nazalost to je istina...
užas
Mrš u pm Sarajvsku, ostavite ljude iz Sandzaka na miru, nisu vam oni krivi sto vasa carsijska djeca divljaju po cesti... Lafo sve frajeri, a guzica kug puse,, nemaju za bureka al su digli kredit i voze bjesana kola... Blakan, zatucenost, jad i bijeda
Ko kaze da je javljeno granicnoj policiji, LAZE ! tek kasnije je javljeno, nije se odmah znalo ni ko je taj ko ih je zgazio. Lazu ljudi u veliko, valjda im iz rata ostala navika i nauka.
Ovako se svakodnevno trguje ljudima, drogom, oružjem, granice kao da i nema, pa Bosno lijepa, šta je više s tobom
Taksista bi mogao ipak na informativni razgovor. Ako se prijavio mogao bi onda i saradjivati u cilju istrage.Ne mora znaciti automatski da ima veze,ali ne mora znaciti ni da nema. U ovakvim slucajevima u zapadnom svijetu idu do najmanje sitnice.Jedino sto kod nas vlada jos uvijek zakon snage i moci.