Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo fadile, evo odmah se vraćam sa granice. Obradovao si me
Fala Fadile
svim borcima ARBIH ispod 57 si penziju osiguro,i svim penzionerima uvećo 3-4 puta za svog mandata...samo mi da glasamo SDA pobjeđuje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kolika je ta pomoc,vjerovatno nesto mizerno
50KM
daBogda on na hadz otiso sa 50km.idiot
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako se zove TV za slepce? - Philips Visnjic.
najjace biracko tijelo penzioneri, niti mogu gdje niti hoce promjene, da hoce sami bi mogli odhebat ovu kriminalnu vlast a kad dodu bzbori prodaju se za saku jada....evo vam sad fadilova crkavica a on se sapunom kupa
Evo ja radio u Švici.Pemzija 4000mara...U Bosni život ko noga. Volim te Bosno
425.000 penzionera = 425.000 glasača ove države. Pamet ne dolazi sa godinama...
Kada ce dotični premijer biti uhapšen i zatvoren, zajedno sa malinom i ostalim seoskim varalicama???
E tugo moja sta smo dozivjeli.... 80% penzionera pati..gladuje.. Fadile..Bakire...ljudska nemani... Kako vas nije strah Boga????
Kakav Fadil i kakvi bakalari. Para NEMA. Natalitet je 1.26. Među najgorima u svijetu. Sve pare što ja sad odvajam za PIO/MIO od svoje plate, od njih ni centa neću vidjeti kad bude za mene vrijeme da odem u penziju. Ovi penzioneri nam i glasaju za ovakvu vlast. Ne samo to, uništili su i zdravstvo. Mlad čovjek ne može doći na red od njih, koji koriste domove zdravlja da se druže. Skitaraju po skupim pretragama koje ja debelo plaćam. Čast izuzecima.
Topli obrok buđetlija,veći od malo veće penzije
Topli obrok buđetlija,veći od malo veće penzije
Ko jos vjeruje Fadilu..kad LAZE ozbiljne stvari,sto nebi malo i sa penzionsrima igrao moravac..
I TATU;DA NE ZABORAVIM!!
2 X 😂😂😂😂
..EBALA VAM POMOĆ MATER!!
ljudi izgleda ne znaju da je sa 50 km povišice da su u igri vec dodatn 3 miliona . koliko malo uplacujemo u penzioni fond naša penzija je dobra i redovna . u manjem entitetu imaju 250 km pa su zadovoljni . al mi smo takav narod kad bi imali po 1000 km penzije trazili bi više .
Sikter
Ti sebe obezbjedio a drugi nek umru. Djubre jedno.Takve treba ostaviti bez vode i kruha.
Ko li prima ovih 2174 KM?
Ovaj iznad Asi110
Onaj kome se i najviše odbija od bruto plate za PiO...i opet mu je to niska penzija koliko mu odbiju od bruto za 40 godina..
NE vjeruj Fodilu ni kad poklone nosi!
Imam morsku bolest..povraca mi se na ove nebuloze