Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio bih da se poboljsa brza komunikacija na tom prelazu i da se obicni ljudi koji idu na odmor i vracaju se ne maltretiraju i ne zadrzavaju bez potrebe kao do sada
nije to do nas, već do nositelja europskih vrijednosti koji namjerno sabotiraju prekogranično saobraćaj
Je li ovo otvaranje povodom pravog datuma drzavnosti BiH?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jel ovo neka simbolika, otvaranje graničnog prelaza za bolju povezanost sa Dubrovnikom na dan godišnjice pisanja Povelje Kulina koja reguliše odnos Bosne i Dubrovnika ili je puka slučajnost?
Odlicno ali ko ce da koristi to!! OVI TREBINJCI mislim sa niste dobro dosli culi ste sto vam gradonacelnik kaze, kad to uraditi mozda se predomisle
Ja mislim da bi u Europi trebalo ukinuti sve granice osim ove na Drini. Tu treba podignuti Trupmov zid i porusiti sve mostove. :)
kakvo moraš biti g... i licemjer, biti na fotografijama a protiv svoje zemlje govoriti na ovaj način, smeće od čovjeka, pa i crkva bježi od njega http://www.24sata.info/politika/296215-covic-upozorava-bih-je-dobila-izlaz-na-more-odlukom-samo-jedne-totalitarne-partije-kumunista-bez-suglasnosti-legitimnih-hrvatskih-predstavnika.html
jel neko bio iz BiH, obzirom da je ovaj p...lizac, vjerovatno zamjenio hrvatske dužnosnike iz Hrvatske
samo sjecite vrpce sve troica ce te u zatvor jos malo
i evropski prelaz otvorio ološ hercegovački
Bosna i Dubrovnik su kroz historiju imali jake veze.
Savremeni, jebeni da prostis.. sta god se uradi kod nas, najsavremenije.. obican granicni prelaz, kad cemo praviti kompjutere, auta, avione ili bar poneki dio za iste (cast nekoliko manjih privatnih firmi)
Lijepa vijest. Cekamo komsije i onda je super.
Hrvatsko Ravno :)
Štovani predsjednice Covicu pojedi tutu govana! Hvala!
klix, ne spavaj. počeo 3 sv. rat. http://www.index.hr/vijesti/clanak/eskalacija-juznokorejski-avioni-bacili-osam-teskih-bombi-kod-granice-sa-sjevernom-korejom/991139.aspx
Ne bavi se Klix time, njih zanima koliko je ljekara brinulo o hadzijama i sl. vazne vijesti.
@GirlfromIpanema ... plafon im je nama kost baciti, jer tu uberu najviše klikova. ;)
Blago nama, imaćemo najviše i najkvalitetnije granice na svijetu... Nećeš moći iz grada bez pasoša... Pobornicima ovakvih politika razgraničenja želim malo više pameti a manje zadojenosti u mržnji.
Nadam se da ce Hrvatska napraviti moderan granicni prelaz i prestati maltretirati ljude u toj kamenoj nedodjiji gdje se katkad cekalo i po 3h ( ne bas uvijek) u smjesnoj koloni od 300 metara ( prostor izmedju dvije granice).
napravit će, al to ništa ne mjenja sve da ima i 12 traka, kad se 100 metara od gp ponovo slijevaju u jednu traku.
@bzf Nadam se da ce Hr to brzo napraviti, i to na prosirenju, ispod danasnje granice, koje je postalo divlji parking. I nova granica po standardima EU puno toga mjenja. Skratice se ona besmislena cekanja.
Jbte sve Hrvati na otvaranju GP. Ovce smo mi Bosnje a donekle i braca Srbi:)