Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imas pravo hadjija. neki su se dobro osilili i misle da bi u nekom ponovljenom ratu za njih bilo bolje. i ovo malo jada koje kontrolisu to im je oslobodila hrvstaka vojska i NATO i ne dao vam bog da se opet zarati, bilo bi vam zlo i naopako. u pocetku bi se malo kurcili i pruzali otpori drzali kakvutakvu ravnotezu dok nebi nestalo municije. i sta onda? Hjeljp NATO, hjeljp Amerika, hjeljp Evropa, hjeljp braco muslimani...
Gospodin zeljko komsic zaboravio da je za samo 42 dana rata bih ostalo samo 27% i ovo sada sto on i njegovi sunarodnici imaju i kontrolisu su sve dobili uz ogromnu pomoc cijeloga svijeta,i to bih uvijek trebao imati pri savjesti i na umu jer to ukoliko zeli da zaobidje i utaji nece uspjeti jer to svi drug veoma dobro znaju,cijene i postuju!!!!!!!
samo mi nije jasno zasto se ovi srbi javljaju iz srbije i jedu ovna po nasim forumima...mars u vojvodinu i tamo uzgajjate svinje pustite civilizovan narod SRETAN DAN NEZAVISNOSTI najljepsoj zemlji
SRETAN TI PRAZNIK BOSNO I HERCEGOVINO a vi geNoCiDasi i faSiStI crknite i zivite dalje u vasoj muci i lijepo slavite sa nama ovdje na Sax-u
UNA SAVA DRINA Una Sava Drina, more Jadrana, Bosna i Hercegovina vila Balkana. Gordi stećak drevni, nikao iz sna, Bosna i Hercegovina sva od prkosa. Snježna kruna, zlatna njedra, pleća kamena, Bosna i Hercegovina diva stamena. Naprijed zemljo moja, jedna jedina, svojih kćeri i sinova, svojih naroda! Vječna naša Bosna i Hercegovina!
@YY Hajde ti turska posrbice, prosetaj srpskim dresom kroz Kosovo! Jado genoCIDna, mi ne bi da prljamo BiH dres u taj svinjarnik, t.j. Banjaluku....pisAM ti se u sred nje!
Dajem zadatak muslicimai da prosetaju u dresu kvazidržave \"PiH\" kroz Banjaluku i cijelu RS. Jel posteno? Pa da se uverite da li ta vasa nakazna tzv.\"PiH\" postoji ili ne?
Ja kao predstavnik geNOcidnog plemena, stidim se sto pripadam njima. Ja Rade genOCidni, piSam se na srbsku `imnu i seREm se na R. Sumsku.
pushim raji povoljno!
mene moj srpski tata guzi u pakshu moj neoprani.. pa mi razvuce pamet moju.
NeJma vise turskih pita od srbskoga zlatnoga zita Tamo gdje najljepša se zora budi Časni i ponosni žive dobri ljudi Tamo gdje se rađa našeg sunca sjaj Stamen, prkosan je moj zavičaj Za njega svi se sad pomolimo Drugu zemlju mi nemamo U srcu mom samo je jedan dom U srcu je velika moja republika U srcu mom najljepša zvijezda sja Moja republika, Republika Srpska Tamo gdje su naši preci davni Ime upisali u svaki korak slavni Tamo gdje se rađa našeg sunca sjaj Stamen i prkosan je moj zavičaj Za njega svi se sad pomolimo Drugu zemlju mi nemamo U srcu mom je jedan dom U srcu je velika moja republika U srcu mom najljepša zvijezda sja Moja republika, Republika Srpska
pa naravno da genoCIDAsi i FasiSti ne slave ali su sa namaq dok mi slavimo
stvarno su ove bosnje prolupale skroz. pa slavite ko vam brani, imate i sta hahahhahahahahahahahahahahaha. pola stanovnistva nezaposleno, korupcija i lopovluk u najvisim strukturama drustva, ljudska prava na minimumu, ekonomija u kolapsu a unutrasnja i vanjska politika ove drzave funkcionise ko rogovi u vreci. niko niskim. i tu se nesto ima slaviti, narod zaslijepljen mrznjom, bosnje iskompleksirane i zeljne neke osvete ili prevedeno na bosnjacki jezik, zeljni opet degeneka.....ludilo majke mi.
UNA SAVA DRINA Una Sava Drina, more Jadrana, Bosna i Hercegovina vila Balkana. Gordi stećak drevni, nikao iz sna, Bosna i Hercegovina sva od prkosa. Snježna kruna, zlatna njedra, pleća kamena, Bosna i Hercegovina diva stamena. Naprijed zemljo moja, jedna jedina, svojih kćeri i sinova, svojih naroda! Vječna naša Bosna i Hercegovina!
bolesni ljud nema sta BOSNA JE DRZAVA KOSOVO JE DRZAVA SRBIJA SE SUZAVA ALE ALE ALLE OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ALE OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO