Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TIHIC I SDA SU IZDAJICE I OBMANULI SU BOSNJACKI NAROD, OPET! PRIJE IZBORA SU PRICALI O POVRATKU NA USTAV REPUBLIKE BIH IZ 1991, NAKON IZBORA RADE NA PRIZNAVANJU GENOCIDNE, POKLANJANJU SRBIJI BIH IMOVINE VRIJEDNE NEKOLIKO MILIJARDI EUR, NA BRISANJU KOMPLETNE BOSNJACKE DIJASPORE IZ DRZAVLJANSTVA BIH, OZVANICENJU BORAVKA SRBA IZ HR KOJIH U BIH IMA 300 000 I KOJI SU U BIH NELEGALNO. ZASTO TIHIC NIJE PREZENTIRAO PLAN NAPRAVLJEN U CENTRALI KOS-a U ZEMUNU KOJEG JE POTPISAO U ODZAKU PRIJE LOKALNIH IZBORA I ZASTO JE TAD PRICAO O USTAVU REPUBLIKE BIH IZ 1991, A NAKON IZBORA POTPISAO SUPROTNU STVAR I IZDAO BOSNJAKE? JEDNOM IZDAJICA, UVIJEK IZDAJICA! PODRZITE SLOBODANA DOPLER RADARA TIHICA I SIGURNO CE TE GLADOVATI I USTAJATI NA \"BOZE PRAVDE\" U TAKOZVANOJ I GENOCIDNOJ! JA MISLIM DA OVDJE VANREDNI IZBORI RJESAVAJU STVAR! PATRIOTE U VLASTI, ISCENIRAJTE VANREDNE IZBORE DA SE IZDAJNIK TIHIC I IZDAJNICKA SDA SMIJENE I IZBACE IZ PARLAMENTA! ONI RADE ZA SRBIJU! SDA JE PUNA SBIJANSKIH SPIJUNA.
hajmo se opet rokati, al ono sada pravo.. pa da rijesimo ovo zauvijek.
Belkic, tj. SBiH vec odobrili amandmane o Brckom, ne dovode ih u pitanje, a to je legalizacija RS, ono zbog cega smo izabrali Hareta da to ne dozvoli. Dakle, namagarcijli su narod jos jednom. SDA nam siri selamet da ce sada biti proveden Anex 7. To se nece dogoditi. U pitanju je hocemo li mi Bosnjaci legalizovati genocid, pristati da to bude priznato, pristajuci na etnicki popis. To ce znaciti sigurnu smrt Bosne i Hercegovine u bliskoj buducnosti, ako sada kazemo da je ovo sve normalmno i prihvatljivo. Mi to ne smijemo nikada prihvatiti, neka cetnici misle kako bez nas da to legalizuju. Prokleti da su izdajnci Izetbegovici, Silajdzic, Tihic, Lagumdjija, Dzaferovic, Belkic itd. ima ih ko go_ana.
@Buhovac vidis kakav si ti bolid ja nisam ucestvovao u ratu ali zbog takvih kao ti mi bude zao ne bi ti sada valjao takve gluposti
srb-in jel ces nam ti ovdje solit mozak,hajd idi operi svoje smrdljive noge,i krv sto jos imas od svih muslimana na svojim prljavim rukama...cetnicko impotentno sljemsko kamenje jada...skamenio si se od svoje halapne azdajske krvave kame...neces dobit nikad ni hiljditi dio onog oc emu sanjas,ubico!
Sta bi o zakonu o dvojnoj drzavljanstvu? To su lopovi iz SBIH vec zaboravili? Inace ko je \"zasluzan\" za taj zakon koji vecinom bosnjacku dijasporu ostavlja bez drzavljanstva BiH? SDA, SBIH ili SDP?
balija ta prica o takvoj multietnicnosti vam nece proci ako vama to tako odgovara (a znamo mi sta je pozadina toga) vi tako popisite u FBiH, dokazite da zelite gradjansku BiH tak osto cete to provesti na teritoriji FBiH onda cemo vam mozda i povjerovati a u Federaciji etnicko ciscenje, a ovamo muda za bubrege malo morgen
popis stanovnika po nacionalnosti je opasan jer onda se zabetonira etnicnost naroda vise od nacionalnog odredjenja. umjesto da imamo popis bosanskohercegovacke nacije, imacemo popis hrvata, bosnjaka, srba i ostalih u biH. to nije dobro za nasu buducnost. jer znaci da se stanje nece nimalo popraviti. ostat ce sve na istom. znaci,, NI U KOM SLUCAJU NE DOZVOLITI POPIS PO ETNICKOJ PRIPADNOSTI. ako tihic, hare, lagumdzija dopuste takav popus, jebat cu im mater u usta izdajnicku !!