Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alisa Mutap i sin Alije Budnje .Eto ko zna
Jeli je on ozenio cujem da se udala?
Ovu drzavu vode mafijasi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E SAD SEFEROVICI FINO SJEDITE SA FERAGETOM I TUZBA PROTIV TUZILASTVA I SVIH ONI KOJI SU VAS STRPALI U CORKU,ODERITE IM GUZOVE..NA NAPLATU
Ko kaže da oni nisu uzeli pare da ih se optuži i skrene pažnja sa istine
@bingo Ne protiv Tužiteljstva samo, nego poimenice tužiti tužitelje!!! Tužiteljstvo odštetu plaća iz budžeta, a tužitelji od svoje visoke, nezarađene plaće.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
PUSTITE LJUDE VISE..KAKO VAS NIJE STID? PA,DIJETE OD 7 GODINA VIDI DA STE IM NAPAKOVALI..KAKO PAKUJETE LJUDIMA 30 GODINA SAMO AKO NESTO KAZU ISTINITO..JESTE POGAN..KAKO SE UMIVATE UJUTRO? KAKO SE MOZETE U OGLEDALO POGLEDATI? JESTE GURBETI PRAVI..BILI PRIJE RATA,U TOKU RATA I POSLIJE RATA..MISEVI OBICNI-LAHKO VAM JE PO SIROTINJI KAD NEMA ZAKONA DA IH ZASTITI..
IDEMO NA ULICE !!
Kako god okreneš, tako je! https://youtu.be/0Xq6jEmYOII
Dao bi dva Mamića za onog spliću.
Sad Romince stisnut i vrsit stalni pritisak ko ih je platio da preuzmu krivicuu..e.moji vii kad se saznaaa istinaa robijat cete a i bez para ostat...naravno zelim vam to sto prijee !! Pravda za Dzenana 👆
mene interesuje postoje li sankcije za podizanje lazne optužnice i lažno vještaćenje. Mislim da bi tuzioc i vještaci trebali biti krivicno odgovorni i optuženi
E sta sada,drzava na potezu izvolite rijedite slucaj koji i nije tesko rijesiti,sami je malo komplicirano sto su jaki igraci upetljani.
A je li prosla amnezija kod one Alise. Kazu udala se. Nek je suprug dobro pazi,moze cesto zaboraviti da je udata
znali smo sve
Ja još nisam pročitao izjave Ljube i Bekrije date kod istražnog suca i na pretresu. Ko to krije od javnosti?
Kuja Dalida, tuzioci i vjestaci, koji su pokusali da lazno iskonstruisu Dzenanovo ubistvo i pripisu ga Seferovicima, moraju zavrsitina dozivotnoj robiji.
Kuja Dalida, tuzioci i vjestaci, koji su pokusali da lazno iskonstruisu Dzenanovo ubistvo i pripisu ga Seferovicima, moraju zavrsitina dozivotnoj robiji.
sve treba ispitati prvo onog ko je vodio istragu zasto nije vodio kako treba to je malo veci krug ljudi u to umijesan sve mi ide u glavu ali jedno ne zasto nisu inspektori koristili luminol i sve bi znali
Bravo, Igore, to je reci pravedan i castan sudija.
Igor je zakuco....nije mu ni bilo teško