Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba mu zvati Musu da ga malo smiri
SRAM TE BILO MIRZA!!!UNIŠTAVAS PRIRODNO BOGATSTVO BOSNE I HERCEGOVINE!!! ISTO KAO BIVŠI KADAR (SDA) POZNATI LOPOV !!! BIVŠI MINISTAR SREDNJE BOSANSKOG KANTONA (SALKO SELMAN)!!! I ON JE TAKO UZURPIRAO RIJEKU U SVOM KRAJU!!! POSEREM MU SE NA OBRAZ!!! JEDNOG ČOVJEKA ZAPOSLIO A CIJELU DOLINU DO MEHURIĆA UNIŠTIO!!! ISTO KAO ETHEM BIČAKIĆ!!! E NJEMU SE I POSEREM I POPIŠAM PO GLAVI !!!
Patriota koji je uništio ljepoticu Doljanku...
Ma znam umjesto da reze granit i prodaje zaposlio 20 ak ljudi, ili ulozio u IT sektor no jok daj beton u vodu i da uzima lovu djaba e cega se lik sjetio.
Nista on nije posebno uradio za reprezentaciju BiH , par trojki i to je to , niti sad cini kao predsjednik Kosarkaskog saveza, prihvatio se toga kako bi lakse sredio da dobije dozvole za mini centrale ali hvala bogu nista od toga , kao igrac u americi jako dobar , kao covjek u BiH nula bodova
ovaj mi se Mirza nikad nije svidjao jel to iz Jablanice nemoze da valja samo daj njemu i skrto imamo i Salihamidzica sve dinarici
ovaj je gori od Agresora
SDA smećar
Koliko sam puta u proteklih godinu dana prosla pored Doljanke, rijeka bukvalno ista kao i prije, a vidim u komentarima narod zvoca. Pa dobro...za one koji samo naslov citaju, nije ni cudo.
zato se ti "bona" i ne pitas za bitne stvari.
u sta si ti gledala lutko......mora da si odradjivala vozaca pa nisi ni mogla vidjeti.....lol
Na svakom kamenu Doljanke pise"ŠUPČINO"....tacno tako ....bio i ostao
nevazano za konkretnu presudu i tematiku, AKO će država donositi pa poništavati sopstvene odluke, pa ko je lud investirati u BiH. Korupcija i glomazni aparat nas ubiše.
Kazniti dobro i da sve vrati u prvobitno stanje... Sramota..njemu drzava nista ne znaci..igrao je za svoj dzep..
Taletovic vidio od Bicakcica pa mislim da na racun drzavnog dobra namota para Uzas
Da jee Martin umjesto Mirze,sve bi bilo OK.
Jedina investicija u BiH ljudi koji uspiju i zarade velik novac vani treba da bude onih 800KM za odricanje od drzavljanstva. I mirno da zive u plodovima svog rada i uspjeha, a ne da im svaki drljo nepismeni iz kladionice umace u tanjir.
Pravite majmuni hidroelektrane na Jali i sličnim rijekama koje su već uništene. Mislim da se tu ne bi niko bunio, taman da ima po jedna svakih 10 metara.
Patriotski od Teletovica da trajno unisti okolinu ne bi li obrnuo koji milion, aferim