Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim Allaha da država istraje u čišćenju nepoštenog kadra koji bi trebao da odgovorno obavlja svoj posao a ne krade ionako napaćen narod. Amin!
Da je dragi Bog dao da se stranci ne mijesaju na kraju rata i da se oslobodilo sve sto su susjedi uzeli sada bi prica drugacija bila. Stranci su nam sudbinu krojili radi svojih krscanskih (krstaskih) planova. I onda imamo izdajnike vlastitog naroda poput ovog SDAGamad koji prozivaju svoje umjesto one koji su mu ubijali sunarodnjake a mozda i najmilije.
Mrš
A, senior i njegova švalerka?
Najveci problem za FBI ce biti sto advokat Mr.Asim Crnalic kaze da nije njego klijent uzeo 150 000, nego 145 000 i da je to bio zajam. Sto ti je biti dobar advokat.Kako je samo inteligentan,pametan,malo je reci.😂
sace veci da u zatvorima nema mjesta pa ce ih smjestit u hotele...
Botovi,makar se potrudite da napišete više od 1 rečenice,a što se tiče uhapšenih,svi su oni nevini dok im se ne dokaže krivnja i dok ne dođe presuda,to važi općenito za svakoga!!
A sta je sa Djinovicem lik kada su svima zatvarali lokale otvorio Mercato u sred Ferhadije! Suvlasnik firme je Karisik prosli mjesec se razdvojili?! Sto znaci da su znali sta se sprema kome nije mrako neka proseta Ferhadijom i vidjet ce gdje je smjestena basta i frisko skinuto ime sa iste ;)
A ko nam je Emina
Citam da je med. sestra koja je sa ovima prala pare. Ima toga koliko hoces. Napr. Covicev i Lagumdzijin punac obojica penzioneri su ljudi sa najvise najskupljih nekretnina u BiH. Nekom punac sluzi, nekom dobra koka od med. sestre
Nije Ibran nista znao, njemu ovo nista nije poznato. Ne zna on ni ko je taj Seid a ni Destanovicku ne poznaje 😂😂😂😂😂😂
Prije par godina mi dodje poznanik i kaže mi da mu opština stari grad oduzima radnju koju je njegov otac napravio prije 50g i za koju je imao sve papire. Sasvim slučajno, pola godine prije mu dolazio neki momak i rekao da tu treba da otvori rent a car. Sad je sve mnogo jasnije ko mu je dolazio i zbog koga mu je oduzeta radnja.
Zamisli oca koji sina uvali u zatvor? A mozda i svalerku?
HAPSI BAGRU
Neka svi odgovaraju ako su krivi.Da nam dragi Allah pomogne u stvaranju bolje i pravednije države,a kriminalce pošalje u zatvor.
Proradila je pravna država,toooooooo9
A beg i Alma jos cvile u kantonalnom tuzilastvu