Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi klepili su pare a sad tbog nesposobnog tuzilastva nisu osuđeni. Pa Garaplija sta god uradi je muljaza frajer dogovara tendere uz pomoc vlasti . Neka ga malo porezna proceljeslja pa neka vidi kako isplacuje radnike dnevnice topli obroci sva firma na minimalcu. Brat mi radio.kod.njih kao.inzinjer znam iz prve ruke ako.me.brat ne laze.
Pa Garapkija je onaj ubica u pokušaju, tzv super lažni tajni agent, lik sa mentalnim problemima a vjerski radikal, isil pravi.
Sportski lov i ribolov , ulovi i pusti
"""šta je 200 000 """ njima ništa od naroda je to sve uzeto
Logicno je to! Napravila se afera protiv njeg samo malo da bi zatvorio usta, jer previse je prico
Rodilaga majka a Bosna mu cuva ledja.
ma on se nista nije pitao bio je samo tu da uhljebi svoje kadrove iz prnjavora autobusom i dan danas idu a ostalo je sda petljala krupne stvari
KAKOOOOOOOOOOO
Najbolji Ministar Bezbjednosti!!!
Potrbušio se!!
Svaki je zreo za robije
Cega se lik dosjetio