Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi četnici nas mrze organski i siju samo zlo, a nasim ljudima imaju obraza postaviti pitanje kad ce prestati s mrznjom.Zasto da mi vama ostajemo duzni?Kako ti nekome tako ce i tebi taj vratiti.
Historijska činjenica da ste pobili toliki narod. 9. januar je velika uvreda za bošnjački narod.Ne znam kakonimate obraza spomenuti ga ikako.
Mogu mačku o rep okačit,Aljo je birvaktile udario muhur i stvar je završena.Ko nas sad zahebava stim glupostima.Nek slave što god hoče.
Opet turski otpad nastao snohaćenjem konta da može komentarisati sudske presude, kakvi primitivci pa to je strašno!!
@lale gator Prije si ti turski otpad.Ako si pravoslavac, veca je vjerovatnoca da ti imas njihove krvi u sebi.Znas dobro zasto
Istorijska činjenica od '92 kojom stoka velikosrpska želi izbrisati hiljadugodišnju istorijsku činjenicu postojanja BiH.Neće moći paščadi dušmanska.
@patriotabosman345 RS je nastavak nase Bosne jos iz doba kralja Stefana Tvrtka.I Kotromanici i RS postuju Sv.Stefana a ne nekog tamo Muzafera,Muhameda
...pseto licemjerno mi tog Kotoromanića i Tvrtka poštujemo više od vas paščadi dušmanske koji bi da dio teritirije BiH pripojite susjednoj državi,i tako izbrisete sa mape Bosnu,vlaško pseto.
Hahahaha raspada se izdrkotina
Ma tako lutko moja samo zakuhavajte narod,bitan je popisani 9 januar,nije bitno sto nema buducnosti i dostojan zivot u Drzavi,samo vi suplje lupajte
Jebes dan kad te cijeli svijet gleda kao budale.
Kmeeee kmeeee
odakle dolazi plin?
Zbog svog debilizma će na kraju ostati i bez entiteta, i bez statusa konstitutivnog naroda, i bez zvaničnog jezika... Samo je pitanje do kada će se ovo tolerisati..
SRatkoJeDosao Tišina turčine prdoslavni !!!
Imal se šta za pojesti u manjem bh. entitetu moj Ratko? Čijim markama kupuješ paštete, bosanskim zar ne? ❤
leglo korupcije i kriminala,eto to ja rs
Eh sad treba da ko god prekrsi odluku ustavnog suda bude uhapsen momentalno. Treba pokazat muda sad il nikad, dosta je vise
Po količini komentara ja se pitam je li nam ovdje uopće jasno kako u ovoj zemlji nikog preko entitetska crte uopće nije briga šta se to tamo nešto napiše u nekim Službenim novinama.bilo iz manjeg entiteta u većem bilo iz većeg u manjem a onda i u većem od kantona do kantona svatko radi i čini kako ga volja.
Istorijska činjenica? Doduše manji entitet datira 10000 godina p.n.e.
@umaram_mozak Republika Srpska Bosna i Hercegovina naslednica nase srpske Bosne.Kotromanici postovali Sv.Stefana isto kao sto ga RS postuje,dok neki postuju nekog arapskog boga dok za to vreme.nose hriscanske ljiljane.
@umaram_mozak Koji manji entitet?Kad je to taj entitet postojao?Vidi se koliko ste pismeni