Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav je ovo ljigavac
Ovaj pravosnaažno osuđeni kriminalac I.Stojanović nema pravo nikoga da kritikuje.
Kojih legitimnih? Cijih? Zasto ne formirate vlast bez HDZ?
Po njihovom načinu govora i izlaganja nacionalisti su samo SDA! A HDZ i SNSD su prihvatljivi. To sada već razumiju i obični građani.
To ti covjek prica i ti se boris protiv legitimnih kao sda...jebiga vi bi samo halal hrvate i srbe u vlasti...ajde budite razumni...necu komsu bolan...nije za meine...ne predstavlja hrvate...alo ba
SIDRANE PRODANA DUŠO zar ne vidiš da SDP konstantno, temeljito i sistemski glasa za sve Dodikovo, nasuprot opoziciji u RS. Ništa to nije slučajno, sve je to posao Mijatovića, srpsko 3M i Nikšića. Uporno to mjesecima dokazujem da bi Vlada FBiH na čelu sa Nikšićem i Mijatovićem kao minstrom policije bila filijala Dodikove vlade na IKM Sarajevo.
gooUser1677413551 Mora Nikšić tako jer je doživotni veliki obaveznik Ronhilu kome je desna ruka.
ISPORUČILI SU DODIKU I ČOVIĆU BROJANJE PARA (MINST. FINANSIJA I UPRAVU ZA IND. OPOREZIVANJE), USKORO IM ISPORUČUJU I BROJANJE GLASOVA (CIK), EVO JOŠ DA IM ISPORUČE UPRAVLJANJE ZAKONIMA (USTAVNI SUD) - ONDA PAKUJMO KOFERE.
Osveta za pedofila Larsona koje je otkrio Osmica, za sexi aktivnosti na Bjelašnici. A tipa je Eskobar (isti kao i Larson) poslao kao eksperta u BiH da se bori protiv korupcije. Što nam je više američkih eksperata za reformu pravosuđa i borbu orotiv korupcije - pravosuđe sve više liči na krivosuđe.
Cuj ovog kretena?Boze sacuvaj
Kad bi stranci principijelno na crnu listu stavljali sve BH političare koji to zaslužuju svojim (ne)djelima bila bi duža od crvenog tepiha u Kanu.
Embargo 92 za ARBiH.....sto se amerike tiče , sve su rekli ( pobijte ih)
Nije bas sve...rekli su aliji ako bude 5,6000 hiljada mrtvih onda bi mogli reagirati i onda jos podplate neke budale iz tajne sluzbe ili ih izkoriste za to i eto ti genocida...to je sa pristankom alije...ne mislim da je to rado uradio al je preko genocida dobio drzavu
Ma ja ,svi su krivi za genozid.Alija ,CIA,vanzemaljci ali nikako smrdljiva Vlahadija.Sikter tamo !
Reče Stoooja i diže ručicu za Ćavaru, ispunjava Dodikove željice. Nemoj ti o legitimnim bgt kamenjarci su te izabrali, ti si profesionalni srbin... Tvoj patriotizam je pljuvanje po džamijama, posampi ti se po tvojih 400 dana provedenih u ARBiH.
Komso ti nije profesionalni rvat
Mora i američka administracija da reaguje da bi trojka eventualno dosla na vlast....
Mehmedagić je špijunirao Jenki bandite i prikupio o njima tone materijala koju se pohranjene na sigurne lokacije.Jedan od skandala je pedofilija u kojoj je učestvovao Larson savjetnik trojke u KS za borbu protiv korupcije ( ovaj dio teksta je da crkneš od smijeha i žalosti istovremeno ) .Zato je i ekspresno povučen.
Koja još imena su učestvovala u navedenom skandalu i teškom krivičnom djelu ? Ostavljam čitaocima nek malo raspitaju .Ne znam dal će guglanje pomoći jer banditi zataškavaju slučaj.
Neko se boji onog što Osmica zna, a zna puno toga to je sigurno. Nisu dzabe načepili stranci samo SDA jer znaju puno o ovim monstrumima diplomatama sve šta rade po BiH kad dodju.
Nisi ti shvatio Stojanoviću da su termini "građanska država", "patriotizam", "legitimno predstavljanje", "bošnjaštvo", "bosanstvo" i slično tanani i neuhvatljivi, tajna njihove upotrebe poznata je samo prosvijećenoj manjini. Može ovako, može onako, kad šta kome zatreba...
Crna lista ništa ne mjenja....Trojka je izdajnička koalicija .......opet se kama nadvila nad bošnjacima , dok NIPovac šamara onog hudnika
idi u matičnu drzavu,pusti nasu sandzacku
Napraviti crni toaletni papir i nazvati brend Crna Lista i da citava nacija brise gużicu s njim. Rijetko odvratan lik, malo je zastranio ili ipak pokazao ono sto lezi u njemu godinama.