Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postignuta je saglasnost da se ide ka zatvaranju tebe.
Stevanićeva glava identična sa konzerve " Gulaš Gavrilović " 😄
Stevandićeva
A sta ces ti jadan nebio, ti ces u Hag uskoro aBd.
5+2 i gasi se OHR.
Nekako mi mucno gledati ovu spodobu, odmah mi pred ocima crveni kombi i prestraseni ljudi , moze li barem bez fotografije, ako vec moramo citati sta je rekao Stevandic?
Nacelno ti trebas prvo odrobijat svoje za ratne zločine krme debelo..(S tri prsta uzazid ne dlanovima) Nacelno ga duvaj krmak debeli ružni..
oni su pravi komedijasi
To je prava stvar ali zajedno sa tim ukinuti i entitet rep. srpska. Ma to je prava stvar.
Da bi umirio gradjane RS-a mora nesto reci.
ovu lopuzu pod hitno uhapsit.
Joj glave konjske
haha 😊😊
PROCURILO PISMO NENADA STEVANDIĆA UPUĆENO OPOZICIJI U RS-u: "S Trojkom i HDZ-om smo dogovorili reformu Ustavnog suda i zatvaranje OHR-a!"
Trojka i veleizdajnici neka kazu sta su i zasto su se dogovorili o zatvaranju OHRa?!
Ovaj Krmpotić nikako da shvati da oni postoje samo zato što je tu OHR inače bi to Bosanci već skrhali jer je svima na vrh glave sljedbenika zločinaca.
Što se Trojka ne oglasi na ovu tvrdnju
ovom prascu rs skupstina sluzi samo za srbovanje i mazanje ociju bh srbima i nista vise