Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel opet slijedi bojkotovanje rada al uz redovno primanje mjesecnih plata???? Zet Dragana Covica ce nesumnjivo iz protesta podnijeti ostavku na mjesto direkcije za kontrolu zracnog prostora BIH i odreci se plate od 10 000 km.
Pa zetov otac, pa jos citav niz Covicevih uhljeba...
svaki dan im D. i dodik im je D
Dragan Čović je otvorio oči i onim koji do sada nisu znali o kakvom se podlom čovjeku radi.Nisam za Komšića glasao,a hvala svima koji jesu, jer ne mogu ni da zamislim šta bi on uradio na rasturanju BiH u tandemu sa Dodikom.
Otvorile su se oči ovima iz EU
Treba osudit UZP pa da napredujemo u nasoj BiH.
Svi mi koji volimo ovu zemlju i zelimo joj dobro na njenom putu u EU , trebamo glasati na izborima samo za jednog covjeka ! ZLATKA MILETICA !!! On je primjer , postenja, hrabrosti i patriotizma ! A Hrvat ?!
Provjerit ću ga jel sigurno necu ni za lopova i pijanduru
Zapravo politicko vodstvo Hdz.a treba da prođe katarzu priznanja i pokajanja za Udruzeni zlocinacki poduhvat i zatrazit oprost od muslimana za zlocine koje pocinise na njima pa da zivimo u bratstvu i jedinstvu u suverenoj nam domovini BiH.
Boli me cundara sta manjina od 7% sprema.
Nipošto se ne smiju bojkotirati izbori!!! Izaći na njih pa uspostaviti vlast i stvoriti veliki hrvatsko- srpsku koaliciju na svim nivoima, neprirodna je ali šta ćeš, politika je umijeće mogućega, pa lagano preglasavati i opstruirati sve moguće do apsurda jer nam je i država takva, apsurdna!!
Prvi Ja, Hrvat, ću izaći na izbore. Ne možeš Ti nama da zabraniš da izađemo i glasujemo. Šta je Čoviću prepao si se gubitka na izborima. Ima nas Hrvata i to pravih, istinski Hrvata od rođenja, pametni koji mogu voditi državu i predstavljati interese Hrvata a ne interese pojedinaca. Zaboravi da mi možeš zabraniti moje Ustavno pravo.
Ta Čoviceva separatisticka politika ide preko leđa nas Bosanskih hrvata.Žvjela nasa BiH.
ZLATKO MILETIC !!!!
Bojkot demokratskih izbora već srbima 1992 godine u BiH nije doveo željeni rezultat jer je više od 51 posto stanovništva otišlo na izbore, bojkot formiranja vlasti neće dovesti bh hrvatima neku prednost jer to odbija nove investicije u već ionako dovoljno prazna mjesta u BiH gdje žive većinom bh katolici. Moguće da će jedan ili više bh hrvata u ovoj godini izvršiti samoubistvo zato što oni hoće da pucaju sebi u vlastitu nogu.
Kada ce te primati novinare u redakciji Sport i Hrana?Zelio bih da pisem o politici.
Pustite više šuplju priću.Vi UZPovci,i GENOCIDAŠI,rušite ovu državu od 92 god,al u tome uspjeti nećete.Molim sve patriote BiH,da bojkotujemo svu. robu iz Hrvatske i Srbije,jer one vode,sa svojim igraćima u BiH,borbu za koćenje napredka BiH ka normalnoj i demokratskoj državi.
Prvo ne mozes jednom ili oba naroda da nazoveš genocidnim. Drugo i iz drugih naroda mogu isto tako nazvati bošnjake da su genocidni što su radili Hrvatima Središnje Bosne. Samo otiđi na stranicu osuđeni u BiH sve ceti se samo reci. Genocid je počinjen u Srebrenici i to je strašno ali nazivati cijela dva naroda tim imenom je skrivanje svojih zločina
Trerba da proglase ponovo herceg-bosnu i da bojkotuju izbore!
Legitimni sprovodi plan B. A to je da ce nastaviti po starom. Zelim njemu i ostalima sljedbenicima stovaocima UZP_a da nakon izbora u oktobru budu pozvani da daju neke odgovore na pitanja iz domena kriminala i korupcije. Volio bi da im ta pitanja postavlja Zlatko Miletic jer im najbolje poznaje historiju.
Ne sprema ništa novije od već viđenog.
Samo da nas ne bojkotuju ovi iz EU i ograniče nas na tor zato što se ovi sa pasošima EU koji nemaju bojkot Bakir i Dragan ne mogu dogovoriti, oni imaju pasoš EU, boli njih rac.. ku za kmetove....
Jadničak sam lovator. Neki su imali ponora milja (donacija) a nisu ni bili tad u politici direktno
Gledaj sku.tora starih, svaki tezak po par miliona
Sta par miliona? Toliko su dali necacima, dobrim jaranima...a oni i djeca...to je bruka...
u nasoj drzavi svi imaju stav il ce bit po mom il nece bit nikako, a cinjenica je da se nikad nece moci udovoljiti svima.
Ako bude bojkot izbora od HDZ-a, to je dokazano da su već izgubili na izborima 😂😂😂