Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinimo kantone, ukinimo ministartva, ministre, savjetnike, ljubavnike. Zempku koju obidjes za dan na biciklu unisiste kantoni, ministarstva i budzetski aparat.
@MAXMAX1569575412 Od 95 god. RS je izgubila 83 nadležnosti i ministarstva koja su prenesena na državni nivo. Najveći eksodus na zapadnom Balkanu imaju Srbi u RS. Od 1.086.766 Srba na popisu 2013, danas je ostalo nekih 700.000 u BIH. Jel ti sada jasnije kako ce polako nestati genocidna?
kome je amerika bila prijatelj, taj danas nema pola stanovnistva a ono sto je ostalo, kriminalci i ubice. Afganistan, zilion mrtvih, Irak postoji samo kao teritorij, Libija ne postoji , Kosovo kriminal i mafija, itd itd itd... amere zanimaju samo pare a na zivote drugih ne daju 5 para ...
ako im bosnjo bude mogao posluziti protiv srba, ima da nas tapsu po ramenima do zadnjeg.
@Musko.ba Tu su takodjer Japan, J. Koreja, Njemacka poslije rata, Ostatak zapadne europe.... Hmmm nesto ne stima u tvojoj prici. Sve drzave koje si nabrojao su bile gubernije i lose ustrojene drzave.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koga ovi zaje.aju nek mi pokažu dio Bosne u kojem političari ne upravljaju policijom.
ove bi brigada zandarmerije iz nisa pregazila ko djaur pasa latas bosnu 1851
Ahahaaaa Banana zemlja
Jebeni ameri bi da određuju kad će ko piškit. Da mi se bi kako dokopati vlasti da odjebem te uhljupe u stilu njihovog Trumpa i našeg Dodika.
Političari koji su uništili reformu policije 2006 godine su krivi za ovakvo stanje u kojem imamo državu sa 13 MUP-ova, 13 Zakona o unutrasnjim poslovima, 4 kriv.zakona , 16 agencija za provedbu zakona.Svaki papak i svaka vlast ako ima vecinu ona izglasa svoj zakon i ima privatnu policiju.Ovo nije bilo ni u srednjem vijeku...Kad dodamo tome korumpirano pravosudje imamo ovakvu drzavu u kojoj je dobro samo kriminalcima,zločincima,ljigavcima...
Klasika - svi zakoni koji se donose prave se da nekom pogoduju. Za koju godinu ce svi zakoni bit prilagođeni tako da niko od stranackih kadrova ne moze doci u situaciju da lezi u zatvoru
Nigdje vijesti na klixu o protestima ispred ukcs. Nigdje vijesti da su prosvjetari u Hrvatskoj postigli dogovor nakon protesta. Teme klasicne: Dodik, policija, rat, vojska isl :)
Necu da raspravljam o ovoj temi jer ne poznajem situaciju, ali se pitam, zasto USA ovako ne reaguje i kazu politicarima da pocnu da rade kako treba i da ne uzimaju pare za sjedenje, kod kuce? Mogu to oni samo nece jer treba tako ovom narodu bilo koje religije, jer to je nama nasa demokratija dala, ranije smo imali jednog, a sada tri marsala.
Ukinimo Bosnu i Hercegovinu SVI u Njemacku.
Osjeti se da SDA preuzima, a kad se sjetim kako su u KS bili protiv zakona o MUP-u. Megalomanija SDA!
Aparat na aparatima
Samo kabtone ukinuti i federacija bi mogla da cvjeta i pored katastrofalne vlade federacije jer bi onda samo federalna vlada bila odgovorna i ne bi bilo ovoliko sranja. Ujedno stotine miliona samo ustede na posrana ministarstva, minisrre, parlamentarce i premijere. Ukinuti kantone je bitnije od ukidanja rs-a
Kaze direktnu politicku kontrolu nad policijom, pa zar u genocidnom entitetu milokrad vec odavno nema "direktnu politicku kontrolu nad policijom.
Zbog toga je Bedić ušao sa SDA u koiciju i izasao iz SDPa da moze prikrivati svoj kriminal...