RufusAnonimus
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
06.01.2018.
Komentari
705
Komentari korisnika
Ja sam iz takoreci, hrvatske porodice i mene boli briga za ovakve glupake i Covica, to nisu moji prestavnici, tako bi trebali da bude za svaku takozvanu naciju jer ista sranja govore na sve tri strane. Ovoga ce uvjek biti dok se u ovoj drzavi ne budemo svi zvali bosanci, a vjersko opredjeljenja nema nikakve veze sa nacijom i stoga, budite i budisti ali prije svega Bosanci. Ranije nisu govorili, evo nasih srba ili hrvata iz bosne, vec evo bosanaca i mi smo bili ponosni na to.
Ova pendemija je mala maca sta nam sve spremaju, a sve pod brigom za klimatske promjene, a niko od njih se ne brine za novcane promjene kod naroda. Struja se moze proizvoditi (a i proizvodi se) jeftino i bez ikakvog zagadjenja, ali tisu misu, trebaju kompanije da zarade, one iste koje su nam do juce benzin prodavale.
Spansko prvenstvo se zove liga, pa nista, ovaj je dodao sampinjoni, nije koristio njihov logo. svaka mu cast, pametno i usput jos i beplatna reklama. Nadajmo se samo da su mu pice sampionske. Samo da napomenem, rijeci koje se koriste u sluzbenom jeziku ne mogu se registrovati, moze se registrovati sklop nekoliko rijeci, stoga, covjek nije ubacio rijec "sapmiona" vec sampinjona, sto je skroz druga stvar.
Treba im poslusko koji ce potpisivati sve protivustavne zakone kao sto je do sada radio, a njegova primarna duznost je da stiti ustav. Da se ne mjesa u partijske zavrzlame i dogovore jer kao i u Bosni, u javnosti su svi jedni protiv drugih, a u stvari, svi su isti i ganjaju samo svoje interese i i terese mocnika koji su ih postavili jer narod u italiji nije glasao za zadnje 2-3 vlade, svese oni sami biraju.
1958 god. mnoge zemlje su potpisali sporazum o Antartiku i dosad nijedna od tih zemalja nije prekrsila taj pregovor, a tu su i SAD, Rusija, kina itd. Sad u vezi ove pandemije sve zemlje su bile ujedinjene i svi su se zajednickim snagama "brinuli" za nase zdravlje i zivot i sad nam izlaze sa mogucim ratom u Ukrajini, Tajvanu. Koji paradoks, to oni odlucuju kad ce nas braniti, nemojte nas vise braniti, ako boga znate.
spremaju, nove gumene opanke sa tri crte...BalkAir, ne osjetis ih,+ imat ce tri rupice za osvjezenje zraka da se ne uscuju noge u njima, zato i u nazivu Air.
Gace i carape.
Teversenove bajke.