Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljadija sumska.
Ma jah, seljadija...
Sve neka skupa luksuzna auta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jedino nam preostaje da vojno vratimo teritoriju
@korisnik nemoj ti nije vojno izgubljena nego politicki,politicki je i rat stao
ko je tebe slagao da mi je znati?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
auta stara 50 godina
gdje taj FUP i SIPA sada musliman petardu baci hapsite i zatvarate pm vam materna
Bjednici šumski !
Treba seljadiju zaostalu I primitivnu preko Drine tjerat, neka idu tamo gdje misle da ih vole.
Zamisli koliko je evolutivno zaostala ta srpska seljacina, kad ne zna nista vise nego voziti kantu od auta, okaciti zastavu i pucati u zrak, pozivajuci i provocirajuci. Dakle nije se zamorio nekim citanjem, nekom produbljivanjem misli, nekim intelektulanim problem, vec je mozda pravo iz sume medju divljim zivotinjama iskocio da vidi civilizacije.
Osioni povincijalci sa ruralnih livada, ne razumiju jezik verbalnih kritika.Zboga toga je sa takvim seljačićima , neophodno recipročno postupati, ali sa većom dozom žestine, pa kada poćeramo kao onomad u Krajini, bit će onda ono....bježi dok te noge nose.
takozvana republika srpska genocidna tvorevina, mora i treba prestati postojati. Na tom polju mora raditi svaki bosnjak ili nam dolazi Izraelizacija. Zivote i sve dati za domovinu, ne zato sto nam je lijepo i sto imamo svoja prava, vec zato sto nam je to jedina domovina, i moramo je graditi i cuvati za slijedece generacije.Zar nam opet treba budjenje. Kako bosnjaci brzo zaboravljaju to je nevidjeno.
Sta je lose u ovom komentaru pa ga izbrisaste: Negdje procitah: "MUP rs poziva sudionike(ovakvih digadjaja) da se suzdrze od uputrebe oruzja i verbalnih provokacija" haha oplakah, u prevodu dozvoljeno je al se suzdrzite... pa mater vam ,zar nije zakonom zabranjeno i kaznjivo..... e er es tones li tones....ako bog da bices ti Bosanski Tit(o)anic....svakom proizvodu izadje rok trajanja,a pogotovo Americkim.....
Nije ovo incident, već teroristički napad.
Vidi vidi sile i limuzina - vi krsevi su bili stari u Titino doba
Opet ce oni nas sjebati a bosnjo glupi govori nece neka i vjeruju ovoj medjunarodnoj kuravi
gdje se puca nije dosadno
Ovi pravoslavci iz Bosne i Hercegovine su stvarno neandertalaci i pripada im taj tamo dodjeljeni šumski dio sa međedima....neobrazovani, zadrti ,polupismeni svijet, kakvi primitivci, strašno, još nisam sreo pravoslavca iz er esa da je obrazovan i normalan, drugo su Srbi iz Srbije, pismen, kulturan, obrazovan,svijet, gospoda, vjerujte stide se ovih seljačina sto s njima dijele vjeru....užas
Mislio sam ove godine prijateljima pravoslavne ispovjesti cestitati badnjak pa nisam.Razlog:nemam ih vise..
jesu li se kroz Jasenovac provozali mozda
Kroz Jasenovac bi im bila posljednja vožnja u životu
Brisali su mi komentar samo sto sam rekao da je Rs genocidna tvorevina koja ima punu podrsku međunarodne zajednice i Amerike. Uvjek ce biti genocidna tvorevina Ra svaki dan treba raditi na uništenje iste.