Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto to ista Amerika tolerise? Nametnuli nam drzavu da moramo imati negatore iste na pozicijama
Nema tu Amerika šta. Ambasadore bira Predsjedništvo po principu rotacije, a Ameri odobravaju agremane jer nisu babe Vange koje vide u budućnost šta će se dešavati.
Nije to americki problem. Zasto smatrate da ce uvijek neko sa strane pomagati? Ljudi ostavljeni smo da se sami borimo protiv ovoga i onda saljemo osmorku da se vozika po BiH i kleci na koljenima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
tako nam i treba kada na mjesta ambasadora po svijetu postavljamo obične muvare i partijske žohare. Kakva država, takvi ambasadori. Na žalost, ugled nam je u svijetu takav da se više nema šta ni pokvariti. Sve je već pokvareno
Glupsone, u interesu hdza i snsda su ove stvari, na sve nacine destruktivno djelovati, zato bi se morala praviti vlast bez njih
Bravo, nek je SDA nasla ambasadorska mjesta za Memica i Skaku, a daleko bitnija strateska mjesta prepustila SNSD-u...i onda nam se desava sta se desava.
Hitna smjena!
Neka radi sta hoce ta ista Amerika mu je dala agreman da bude ambasador!!!!
Ma jeli ga placa bih ili rs. Neodgovoran po dzepu ga udariti.
Sta na ovo kaze adzija Konakovic ?
Koliko ja znam, Bošnjaci su prvi od državne diplomacije napravili bošnjačku. To sad rade i Srbi. Hrvati sad nemaju u BiH pa koriste hrvatsku diplomaciju. Imat će i u BiH. Trenutno, Komšić ima svoju privatnu koja radi protiv svih. Pa imamo podržavanje Irana kad to nitko normalan ne radi, pa "Hrvata" Nerkeza. Ako mislite da je to OK, samo naprijed!
Sad kad se prica o mogucim blokadama od strane SDA, svi opravdano ocekuju reakciju Schmidta da to tretira kao drzavni udar i krivicno djelo, sto i jeste. Pitamo se zasto se tolerisu mnogobrojni potezi na stetu drzave, kao sto je ovaj.
Kakva ministarka, takvi i ambasadori. Sjetimo se prije par godina, kako je ambasadorka u Holandiji otvarala službenu poštu srpskog člana predsjedništva i odbijala da je proslijedi u sud u Hagu. Sve je to teška bagra koja parazitira na račun naroda i radi za interes stranke a ne za državu.
SDA i Komsic mu omogucili da bude ambasador.
Eto, 8-ka da bar skine ovoga bilmeza...postavite uslov ako imate damu postaviti ikakav uslov...ili cete samo niz dlaku Rudonji...ima vas nije briga kako neko brise dupe zastavom BiH
Kakvo glupavo retoričko pitanje. To je isto kao kad bi pitao je li moguće da je snijeg bijel ili da je voda mokra? Ah, da, to je taj reformirasni 8-in Dodik.
Pa zar se nije sad promijenila situacija kad je Dodik u koaliciji sa osmorkom. Ili se samo promijenila osmorka, a dodik ostao dodik. Jer ovo je dodikov čovjek
Samo ću reci da i RBIH ima svoj Lugansk, Donbas, Donjeck Krim. Mi smo od starosjedioci ovde a došli nam u državu kao Izraelci Palestini i rovare po Državi.
BiH je uništena torevina, likovi ne poštuju državu a primaju visoke plate od iste. Istovremeno rade za interese susjednih neprijateljskih država.
Hahah joj cirkusa. Hajmo bit realni zasto se nikad ovo nije pisalo za biserku koja vodi politiku bez dogovora sa drugim narodima, ko ovaj abasador. Ko da ovo isto ne rade i drugi ambasadori iz drugih naroda, ko da je ovo sad neko iznenadjenje...
Bitno je da prdara ne kalja imidz protektorata