Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aaa, pa zar mogu ova dva zajedno?
Samo u jednoj situaciji, stvaraoca i rušitelj.
Aliju postuje cijeli svijet, od USA, zapada, do bliskog istoka...i sad se nadju BALIJE da bale nesto lose o njemu, o zlatkim kasikama i kojekakvim glupostima...seljacka srpska posla i bajke
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo jos nisam vidio.. a tako nesto samo Bosancima/Bosnjacima moze pasti na pamet
@Pro - zajeban1 Sta se pravis lud znas brate da mu je dosao slovom i brojem J E D A N. E sad pogodi iz koje zemlje. ( kome li je Bosnu ostavio u amanet)
Jedan je TITO a ovaj ostali djeriz mu nije ni do koljena!!!!
koje budale ovo napravise pa tito je aliju zatvorio u zatvor 10 godina zbog mladih muslimana joj koji su ovo kreteni napravili ebo li ih tito u guzicu
Ova dva čovjeka imala potpuno različita mišljenja o svemu. Za sve što se jedan borio, drugi je bio protiv (ne kažem da podržavam ideologiju ni jednog, ni drugog, ali smiješno je...). Ovo je isto da se sagradi zajednička statua za Hitlera i Jevreje....
Ova česma najbolje pokazue u kakvu šizofreniju je zapalo ovo društvo.
Allahov neprijatelj broj jedan Tito koji je srbima dozvolio, a oni koji su bili cetnici u 2 svjetskom ratu dao im velike cinove u Jna. Molim Allaha Da se smiluje Aliji amin i Da mu oprosti amin.
Molim Allaha dž.š. da mu ne oprosti grijehe, čak i da se iskreno kaje zbog njih (pljačka naroda, ubijanje civilia, izdaja...)
ovo treba da bude turistička ATRAKCIJA..a performan se zove kako glup Bosanac može biti.....e moje bošnje...
Mnošto pravopisnih grešaka.
_""Nakon nevremena i poplava obišli smo spomen-česmu. Srećom česma nije presušila, a nije bilo potrebe za bilo kakvim intervencijama." :)))) Sad će se dati nekakvo sveto značenje česmi?! :)))) Zašto bi to česma presušila nakon poplava? Trebali su odvojiti dva predsjednika. Ne mogu oni biti zajedno na istoj ploči. Da se mene pitalo :)))), napravila bih česme jednu nasuprot druge, pa neka se glede. Ljudi bi se opredijelili sa koje česme da piju. Ovako, možda neki prođu i ne napiju se, pa ostanu žedni. :))))
bez ove dvojice Bosne ne bi bilo danas.
Sad da su par, onako od srca, mene kao bošnjaka su obojica prevarili....E pošteno je i da za titinog vremena nije bilo ovolikog lopovluka, droge, oružja i nereda. Tito je títo a ovaj drugi je srpski igrač oduvjek. Kaže Tudžman 91 i 92 da pomogne bosni vojno i propagandno a aljo odbije i još uspije posvaditi Hrvate i Bošnjake. Tito nas je držao pod palicom ali bi mir i pošten je mogao spavati i u beogradu i Zagrebu i Skoplju.
Kumunista i islamista... U zivotu sam dovoljno vidio!
A ko je islamista od ove dvojice ????
+ebem ti ja Banoviće radi takvih selendri pobjeđuju na izborima kreteni,napojena stoka sa kojom nismo mrdnuli dobrih godina.Druga stvar ovaj debil koji je uradio znao bi da je TITO pred.JUGOSLAVIJE bio ne BiH,Bogu hvala jer se i onako okreće u grobu.Šta su pojedini uradili sa države.A voda da se "napiju žedni" neka hvala čujem napiješ se izađe račun sa Alijine strane i to ručno pisan,nije fiskalan :))
ne skrnavite ime druga Tita
- A tko je to učinio? - Popadić Ranko i Zecević. Danas sam ih srela obadvojicu – Popadić je vaš -, komandir. Otrčao sam u komandu mjesta, Čolaković Rodoljub i Risto Tosović su bili tamo. Ispričao sam im uzbuđen sve to i tražio, da se ovi koljači uhapse. Čolaković i Tosović nisu nimalo bili začuđeni niti uzbuđeni ovom pričom. Čolaković mi je rekao: - Kada bi mi hapsili koljaće među ovdašnjim Srbima, onda bi pohapsili pola našeg Narodnog odbora i većinu vojnika. - Pa to je strašno, drugovi, da mi ništa ne radimo, nego ih još primamo u naše redove. - Mi ne možemo voditi protusrpsku politiku, u našoj vojsci nalazi se preko 95% Srba, rekao mi je Tito kad sam tražio njegovu intervenciju za ovaj slučaj. - Ali to nije protusrpska politika. To je protukoljačka politika i ja sam uvjeren, da to nije na svim mjestima tako. – Ti izgledas slabo, ti treba da se ispavaš i odmoriš, rekao mi je Tito opraštajući se. http://www.avlija.me/stari-tekstovi/adil-zulfikarpasic-put-focu-1957
Dokaz da se olje zivjelo za vrijeme TITA je broj djece koja se rađa danas............pričajte vi šta hoćete
@Pro - zajeban1 Ma jok doso Hamo iz Papua Nova Guinia.