Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboli me više za negatore. Dosadni ste sa ovom temom. Zakon je uveden i sada se sprovodi. Tematizirajte malo lošu ekonomiju, nepotizam, korupciju... To je problem, a ne svjetonazori krezzubaša koji smrde na loj.
Svaki drugi dan tekstovi o ovome. Bezveze se opterecujete, gledajte svoja posla oko rudnika, grasa, i svega sto vam fooodil razvaljuje. Srbi imaju svoju RS za nju su izginuli, u njoj necete moci hapsiti zbog ovoga ljude svjesni ste i vi toga. Dzaba verglate jedno te isto obmanjujuci javnost kao da ste na nekom dobitku ha ha ha
Više me zanima zašto Tuzla i Bihać niti u jednom pravcu nemaju autoput. Čak me više zanima i cijena paprika na pijaci od ovih gluposti...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ja bi ovo komentarisao: Subota 21. 08 u Sarajevu na aerodromu u cekaoni vode u wc-u nema nigdje. Ljudi idu i obavljaju nuzdu i do vrha solja je sve punoooooo. Ljudiiiii pa sta rec o drugima. Sram me turista. Bosnooooo.......
To se zove ćenifa.
Smeta što se o genocidu lažno govori i krije puna istina. Jeste bio genocid kako je odlučio Haški kupleraj nad muškarcima i dečacima iz Orićevce divizije kojima su bile krvave ruke od krvi srpskih civila.Majke Srebrenice su pozvale djecu da zatiru Srbe Ćetnike i treba ih sudski goniti. Znači puna istina o genocidu sprečava negiranje.
Zar i ovaj tekst nije velicanje zlocinaca? Ko bajagi "ovako to neki rade!" pa se stave slike kojima se velicaju ratni zlocinci. Oni "velicaju" a mi ne velicamo, mi samo prenosimo "kako oni velicaju!?
j....te se i promotori i negatori i stranci i političari i novinari i ostali... svi redom...
Sa ovima sr..ma nema suzivota samo preko Drine i gotovo . Tudjman je pencilin za besr
kakve vi artikle objavljujete ovo? lagano postajete splacina od vijesti.
Pa, što objaviste slike zločinca, mogao je samo tekst!😡
Prikriveno "velicanje zlocinaca!"
Nacisti modernog doba
smeta njima sve sto ih sprecava da ostvare svoje velikosrpske ciljeve kojih se nisu odrekli ni milimetra od 90-tih. srpski nacionalizam je korijen zla koji je doveo do genocida, a ne obrnuto.
velikosrpski interes od 19. vijeka je da svi srbi zive u jednoj drzavi kojom ce rukovoditi jedan covjek iz beograda. za postizanje tih ciljeva je vodjeno vise ratova, vrseno je etnicko ciscenje, uzp i genocid.
toliko o zivljenju na svom i ne uzimanju tudjeg. zabole nekoga kako ces se ti izjasnjavati na popisu stanovnistva. i dobro znam ko mi je bio cukundeda, pravoslavni bosnjace. mozda da ti malo preispitas svoj svjetonazor srbiziranja svega sto postoji.
svaki dan novi tekst o negatorima… oni to i žele, da se piše o tome
Pampers đeneral 🏳️‍🌈🇷🇸
Dosadni ste vise.Bavite se zivotnim pitanjima.
Ni SPC ne poštuje kao ni IZ granice entiteta i kantona. Tuzlanska eparhija pokriva: Tuzla, Bijeljina, Derventa, Zvornik, Modriča, Brčko, Teslić, Janja, Ugljevik, Gradačac.... skoro sve isto kao i Tuzlansko muftijstvo. Ne možeš Bosne nazor dijeliti.
Muftiluk tuzlanski, čije je sjedište u Tuzli, obuhvata slijedeće medžlise: Banovići, Bijeljina, Bosansaki Šamac, Bratunac, Brčko, Čelić, Gornja Tuzla, Gračanica, Gradačac, Janja, Kalesija, Kladanj, Modriča, Odžak, Orašje, Puračić, Srebrenica, Srebrenik, Teočak, Tuzla, Vlasenica, Zvornik i Živinice.
Kada će tužilaštvo krenuti sa rješavanjem murala poput onog u Čapljini za Praljka ?!?! To je javna površina i načelnik je direktno odgovoran za neuklanjanje
Hapsi vlasnika bilborda i rješen problem
Prema reakcijama na moj post, da se zaključiti da su na ovim temama veoma aktivni negatori genocida. Učinjen, dokazan, presuđen! No pasaran, nećete proći, koliko god pisali!