Mula Ramo
Spol
Ženski
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
14.09.2013.
Komentari
106
Komentari korisnika
Ne postoji zabrana ali postoji pravilo uniforme/oblacenje gdje hidzab nije u skladu sa pravilnikom.
Ako je po vjerskim uvjerenjima onda joj uopste nije mjesto u Oruzanim snagama! Koliko znam Kur`an zabranjuje zenama da su u drustvu muskaraca sa kojima nije u srodstvu.
Ako se nalaze na spisku CIPSA za izbore, to ne znaci da su zivi! Gledao sam i sam spiskove i nasao ljude koji su na spisku a koji su davno umrli. Jednostavno nisu prijavljeni da su umrli. Srbi koji su odselili u Drbiju koji su tamo umrli, Hrvati koji su odselili a ima i Bosnjaka koji su umrli za vrijeme rata (po selima) a koji nisu zavedeni u maticne knjige da su umrli. Mozda su neki od tih koji su ubijeni a vode se zivi glasali za Dodika. Sve je kod nas moguce.
Ovo je crni humor! Neko "pisa" po ustavu BiH a Ko(ko)sarac koji bi trebao da brani ustavno uredjenje drzave koja ga placa, omalovazava instituciju ministra vanjskih poslova i time podrzava one koji pljuju po drzavi i koji bi da je nema.
Ne mogu reci svaka cast..jer je to normalna reakcija ministra vanjskih poslova. To mu je posao. Trebalo je i treba i vise reakcija i vise sudskih tuzbi. Nasa diplomatija je premlaka.
Islamska zajednica odredjuje cijenu kurbana? Zar trziste ne regulise cijenu mesa/kurbana na nasim prostorima? Ako IZ moze odredjivati cijenu mesa, zasto ne odredi i cijenu mlijeka, brasna, ulja... ?
Porez na nekretnine postoji svuda u svijetu. Cuj samo na prazne nekretnine!? Porez se placa na sve nekretnine (na svu imovinu). Na zapadu se placa i porez na kamate koje dobijete od banke... Sad ce narod koji nema nista ili vrlo malo, biti protiv ovoga zakona. Umjesto da to objerucke prihvati...
Sta ako je priznanje iznudjeno? Sta ako je neko drugi ubio djevojcicu? Cuj umro u zatvoru? Mozda je bolje reci podlegao pod policijskom torturom?
Ko je Uk?
He he... Na Zapadu ako vozis 30 % preko dozvoljene brzine - oduzima se vozacka dozvola. Moras ponovo na polaganje plus zabrana upravljanja vozilom na duzi period... Sto policija ne radi svoj posao? Vozac i auto se mogu identifikovati putem kamera! Ne mora ga policija zaustavljati. Gdje Ramo Isak? Voza se helikopterom sa iftara na iftar :-(