Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolja pomoc za ljude koji su ostali bez icega je da dobiju azil u nekoj EU drzavi. to im je brate najbolja pomoc i jeftinije nego slati pare ovdje da budu pokradene od ovih mafijasa na vlasti.
potpis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo da LAKTAŠENKO opet NE KAŽE DA MU TE PARE svakako NE TREBAJU , JER SU NAMJENJENE BIH. Hej, čovječe MILIJARDU € godišnje mogu koristiti kandidati za EU, a Srbija to već jeste.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To što 2014. nismo u statusu KANDIDATA je direktna ili indirektna ODGOVORNOST 5-6 političkih "faraona", nekog više, nekog manje ali će sav taj ceh NJIHOVE bahatosti i "svađalačke politike" platiti NAROD u BiH. 2006. smo bili znatno ispred Srbije, MKD, o Crnoj Gori da ne govorimo, kada su u pitanju EU integracije.... Ljudi nas molili, upozoravali, objašnjavali šta to znači za ljude... a naši "odabrani pametnjakovići" su imali svoju teoriju, "svoje atare" i svoju računicu....
tebi iz dijaspore je "naj vaznije" da uzmes neku knjigu i da se malo opismenis. pricas o tome kako niko ne zna engleski a ti ne znam ni bosnjacki ( ili srpski ili hrvatski) ovako, samo dokazujes da si budala.
...separatizmi su raz*** jugoslaviju...od slovenačkog pa nadalje...stoga, dijasporac, ne seri.
E moj Zeki.. Da se tebe slusa, davno bi mi bili u Evropi!
tako je, pametnjakovicu! a zasto jednostavno ne bi okrivili vanzemaljce?!
J*** vam "status kandidata" mater. Da li je bitniji ljudski zivot od vasih ubleha? Da li ce bog suditi ljudima po dobrim cinovima ili po status kandidata EU? Sto je najgore, ta pitanja nisu do nas nego do Anti-Bosanskog saveza HDZ-SNSD koji je godinama najvise odgovoran za kocenje puta ka EU. A vi p**** iz Evrope samo znate pametovati i savjetovati nam da se dogovorimo sa ljudima koji zele ovu drzavu kompletno unistiti. Dabogda vam Putin **** majku cigansku.
EU uopće ne mora pomoći BiH. Zašto? Pitajte razne Tihiće, Izetbegoviće, Dodike, Čoviće itd. Prvo trebat će napravit registar uništenih objekata u BiH? Ko će to napravit kada se zna kakva je situacija u BIH, odnosno kakav je odnos između Federacije i RS. Pa oni se ne mogu dogovorit oko trivijalnih stvari. Ako bi se kojim čudom i dogodilo da se odobre te pare onda bi bilo najbolje da se taj novac dodijeli direktno unesrećenim ljudima. Da im se kupi građevinski materijal i da mi se obezbjedi pare kojim bi mogli platit izvođače radova na svojim kućama. Znači namjenska sredstva gdje će se znati za svaki euro kuda odlazi. Ako bi se uplaćivalo preko računa Vlada onda zajebite stvar. U par dana će pare završit po privatnim računima ovih lopova i hohštaplera na vlasti. Da ponovim još jednom ZA SVAKI EURO MORA POSTOJAT RAČUN, GJDE, KADA I ZAŠTO JE IZDAN!!!
ma to smajicu samo ti kazi da eu mora pomoci,sad ce oni nego im nije imao ko reci....
hahahahahahahahhaha. Legenda!!!!!!!!!!!!
Ne znam zašto ali ove poplave me podsjećaju na stranicu Kur'ana koja je ostala nakon što je zgrada prilikom prostesta zapaljena: http://vipromo.ba/wp-content/uploads/2014/02/stranica-iz-kurana1.jpg
Treba svu pomoč uputiti preko merhameta i SDA jer za njihovo poštenje i policija zna.
vidjeli ste komentar EU dnanas "nema pomoci za zemlje koji nisu kandidati" i to je valjda neka evropska ideja!? podsjeti me na onaj vic kad deda mraz dodje u etiopiju i pita malog je li slusao starce i uvijek na vrijeme jeo, mali njemu kaze "ali mi nemamo hrane i sta da jedemo" a na to ce njemu deda mraz "zao mi je, nema poklona za djecu koja ne jedu" ma fuj i eu i sve
Ti si Smajicu provjereno los covjek.Tvoj jedini interes je nezamjeranje domacem politickom olosu,ali vjeruj,nema srece u licemjerstvu.
Koja korist da i dobijemo pomoc, to bi nasa bagra pokrala kao i onu pomoc poslije rata.
Nekolicini politicara treba noge polomiti, bukvalno receno, pa da vidite kako nabolje ide. Ja sam uvjek bio da se sila neupotrbljava ali u ovom slucaju bi 100% funkcionisalo. Garant.
EU nece samo tako dati novce,imali su losih iskustava iz proslosti i to ne samo iz BiH nego i iz slovenije,ceske njemacke itd. Neke drzave su cak morale vracati po nekoliko stotina miliona eura jer su novci nenamjenski troseni. Sada bez konkretnog projekta nema ni novaca,to ne vrijedi samo za fondove za pomoc pri elementarnim nepogodama nego i za sve razvojne fondove.
To su nasi politicari krivi sto nemamo status kandidata, pa ni pomoc. EU ne mora bezuvjetno pomoci jer smo sami krivi. Kad nisu mogli da se dogovore oko Sejdica i Fincija, sad ko nas jebe.
Pare nam nisu potrebne narod ce se snaci porucio Dodik.
...LAŽEŠ NEMA REAKCIJA NEGO SU TAKVA PONAŠANJA EU I OČEKIVANA...JHEBEŠ TI TU EU...NIKAD MI NEĆEMO U TAKVU EU...