Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog konfesija smo zadnje smrdljivo i neobrazovano drušvo. Nemamo poštovanja i časti ni naspram članova vlastite porodice i rodbine a kamoli prema drugima. To je kofesija. Kad je došla iz norveške jedna žena odmah poslije rata u službi pomoći prvo šta je primjetila ne nesocijalnu kulturu.
Srbin pa još k tome i zloupotrijebio položaj? MA ŠOKIRAN SAM PROSTO...
CIK je pod kontroom SDA, HDZ i SNSD. Neka oduzmu mandat svim zastupnicma koji su osudjeni za zloupotrebu polozaja, pola zastupnika SDA bi izgubili mandate
Kako je uopste moguce da neko ko je osudjivan bude na ikakvom spisku? Zar nema u CIK-u da kandidati moraju dostaviti potvrdu o nekaznjavanju? Zar institucije nemaju nikakve provjere kandidata? Postoji li ijedan segment u ovoj drzavi da funkcijonise i da radi kako to iz SDA kazu ''po zakonu''?
Bošnjačko-muslimanski genocid nad Srbima u Bosni i Hercegovini... E o tome treba učiti male Bošnjake...