Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja stvarno ne znam kakvom idiotu može smetati ovakva skulptura koja ima nevjerovatno potresnu priču
Alija odgovoran za smrt, a ubica srbin nije. Ima smisla.
Zašto ne možeš. Ovako i treba. Šta tu ima da stoji neki seljak, koji zove sina u smrt. Stavite ga onom teroristi na Kovače.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SDA kultura i patriotizam : Ovjekovjeciti lik oca koji zove sina u sigurnu smrt. Taj spomenik ne budi prezir prema zloncincima vec prema tom ocu koji nema hrabrosti uzviknuti : Bjezi sine !
MINIMUM🤓
bosnjak sam i mislim da je ovo najgluplja skulptura koju smo negdje postavili. ovim se pokazuje bosanska glupost.. lik koji zove sina Nermina da mu se pridruzi mada je znao sta ih ocekuje, jer su od tog i bjezali u sume. bolje da su statuu Vikica ili Divjaka postavili
Koliko ja vidim srbijanski KOS je i hrvatski SIS su poklopili KLIX stotinama botova/profila . Ako SDA toliko hvali OSA-u i g-dina ''8'' neka riješe to.
Nermine, diši!
@SilenceDoogood jadnice... 9. Januar se slavi na vise % teritorije BiH nego ovaj ludacki praznik. :D
Otac sina poziva u smrt. Jadno, bolno i strašno. U pravu sam kad kažem dA nam netreba bolji put za Beograd. Bolje da povezu cazinsku krajinu sa Sarajevom. O kako me bole rijeci oca kad poziva sina. Neponovilo se nikad vise.
1 : Ramo nije kukavica i ne bi pozvao sina u smrt,upravo obratno ,mislio je da ce ga tako spasiti, jer se na snimcima čuje kako četnicke zvijeri govore i obecavaju da se nikome nece nista desiti !!!! 2- Spomenik je postavljen na pogresnom mjestu,i napravljen od loseg materijal za ogromne pare !! prava lokacija su Potočari !!! 3-Alija je napravio ogromne greske ,ali ovaj genocid su napravile Srbovodze- zlocinci-drakule ,od kojih svaki normalan Srbin pere ruke i gnuša se
Nermineee
DEBILI NAPRAVITE OD ZELJEZA ILI BRONZE ,CUJ OD GIPSA 😳
Oprosti Alene Oprosti
ma kameru stavite negdje blizu da vidimo stoku..fuj
Malo su nam tri atomske!
Koliko je SDA zatupila ovaj narod, to je nevjerovatno.Da Ramo govori sinu DA BJEZI, I DA SE NE OKRECE,razumila bih. A on zove sina u smrt. TESKA TI RAMO ZEMLJA BILA.TREBA MU STO PRIJE SRUSIT TAJ SPOMENIK.DOBRO SE NEKO I DOSJETIO.
Ja bih ovaj kip srusio. Pa bolan cojvek sina u smrt zove cuj nece ti srbi nista 4 god ubijaju siluju kolju i nece ti nista. Ramo teska ti zemlja