Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ugovori Vlade BiH moraju biti tajni. Pokrali ste milijarde naravno da se to treba sakriti.
Kad budeš trošio svoje pare nek ti budu tajna, šta je ovo imali ikakvih reakcija tužilaštva na ove više krađe javnog novca
serite to najbolje znateeeeeeeeee
Sve je placeno narodnim novcima i narod ima pravo na te informacije. Samo vi ste navikli da lovite u mutnom pa transparentnos politike je za vas nepozeljna. Zato vas u oktobru sve treba smijeniti.
Gdje god ima imalo kriminala oni bi da to ostane državna tajna 😠😠😠
Sve ono što je u smjeru javnog interesa, posebno kako se troši naš novac,ne može podlijagati zakonu o povjerljivosti podataka. Javnost ima pravo znati na šta se troši naš novac.
https://rumble.com/vrgslv-prevareni-pokolj-vakcinama-u-bosni-i-hercegovini.html
A sta je problem?? Zasto ugovor ne ni smio bit transparentan, zašto oznaka tajnosti na deset god. Sta je tu tajno?? Naravno da bi to trebali znati svi koji su se vakcinisali Sinopharmom. Oznakama tajnosti samo potvrdjujete sumnju u cijelu tu pricu sa vakcinama, uopće. A uz to pandemija nam je i stigla od Kineza
Mozak , na kraju svi pokrepali
Nema tajnosti podataka kad kupuješ tuđim parama, našim parama. A pošto se puno uzjogunio trebao bi u istražni zatvor još danas. Da vidimo šta ti skriva.
Nabavlja Javni zavod od javnog novca,a javni nocac se nora znati kako se utrosi zasto ne bi bio ugovor javan
Ti proglasio tajnom. Ma tebe treba dobro pretresti al prvo pritvoriti. Lopovluk nije tajna. Hapsi milicijo.
Fadile ne nabavljaj više ništa, nemožeš g.vnima valjat nikako. Sad te iste vakcine za kojim su pjenili bacaju
I ja se slažem, jer očito nabavljaju samo da mogu ukrasti, bolje onda ništa. Daj jednu investiciju ove Vlade da nije završilo sumnjom na krađu javnog novca???
Vidia da smije napravi doo pa ne objavljuj. To su nase pare glavonjo polupani
Na predstojecim izborima imamo samo jednu alternativu koja nas moze spasiti od kljovid(nije greska) terora i protivustavnih i ne ljudskih mjera modernog fasizma. Naravno Boss-stranka na celu sa gigantima Mirnesom Ajanovicem i Fatmirom Alispahicem.
to je ta demokracija...sve se mora znati i biti transparetno!! ali kod obicne buranije