Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo je Dragan Covic Hrvat i Dragan Covic odredjuje ko je to Hrvat a ko nije u ovoj drzavi. Dakle, kad kazemo pojam "legitimni predstavnik Hrvatskog naroda" to onda znaci: 1. Da slijedi politiku tri ratna zlocinca - Franje Tudjmana, Mate Bobana i Gojka Suska 2. Da je iz rodom Gruda, Sirokog Brijega, Citluka, Zapadnog Mostara, Capljine ili Neuma 3. Da se sluzi rijecima poput - skupcina opcine umjesto opcinsko vijece ili prometalo umjesto automobili ili šport umjesto sport. 4. Da nosi po mogucnosti sto vecu zlatnu krstinu oko vrata i da vozi Mercedesa jer druga auta osim onih iz Stuttgarta nema pravo voziti. 5. Da ima dvojno drzavljanstvo, da nije ozenjen Bosnjakinjom, Srpkinjom, Romkinjom, Zidovkom , dakle samo i iskljucivo da je ozenjen Hrvaticom tipa Borjane Kristo 6. Da mu ponekad na skupovima budu zastave NDH, Nacisticke Njemacke i Vatikana 7. Da ima svijetlecu Gospu u mraku 8. Da od "glazbenika" samo i iskljucivo slusa Thompsona, Matu Bulica i Ranka Bobana To je Covicev Hrvat!
..malo "šaltaj" imena i imenice...i eto ti "pravog bošnjaka"..il' srbina :)
Za Bosnoslava Vrlo si ti to studiozno popisao ali...kasniš. Naime to je bilo prije nekih godinu dana. Naš je Dragiša u međuvremenu evoluirao i stekao neke nove moći, za koje ti očito ne znaš, pa ću ti ih ja navesti da ih ubaciš u slijedeču studiju. Dakle ovako : Dragiša je "jedini legitimni i doživotni predstavnik hrvatskog naroda". Svi ostali mogu biti samo VD ako ih amenuje on osobno. Također, Dragiša po potrebi može (a to ništa ne mijenja na stvari) biti i Srbin. Jer ako može od Jugoslovena i potpisa ćirilicom u velikog Hrvata, može i nazad, to je stara stvar. Novo je to da ako bude stani pani, on ima pravo da bude i Rom i Jevrej i šta god treba, ali će ostati jedini pravi predstavnik. I da se zna, svako onaj ko upita kako to, taj više nije Hrvat.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sejdicu toliko si popularan da svi misle da se zoves Finci:)
cigob da bide precjednik
Tko je kredibilan u Roma?
Bravo za Sejdica -Drzava za Sakupljace zeljeza svi cemo imati zlatnog medu.
Tako ti je mala moja kad ljubi Bošnjak, Bosanski, musliman
Po posljednjim informacijama potpuni haos sto se popisa tice u RSu. U Istocnom Sarajevu po instrukcijama SDS do 20% popisanih se izjasnjavaju kao Bosnjaci pravoslavci. U Doboju do sada 40% Bosnjaka svih vjera. U Vukosavlju vecina Bosnjaci. U Sipovu 10% Bosnjaka svih vjera. U Trebinju 15% CRNOGORACA
U kini 100% japanaca
kumeeee! vidi šta voze ovi šveđani!
naravno da niste vaše je da određujete hoćete li državu više ili manje zajebat
Mama i sestra jutros ustale da prave doručak, nisu se mogle dogovorit i osta familija gladna... vazda isto.
Veći je Čović cigan od svih cigana. Mogo bi komotno procjenjivat ko je dovoljno dobar cigan. Što se Hrvata tiče tu nema nekog znanja i umjeća.
pa sta ima veze ? kad se mi mozemo u jednoj drzavi djeliti na neke bosnjake , srbe i hrvate mogu vala i ganjaci da se kandiduju a nebi me iznenadilo za par godina da i pederi traze svoj kanton jer se osjecaju diskriminirano i nesigurno.ENDE
Jedina ispravna Zlajina reakcija treba da bude mi se prdrzavam evropskih zakona sta je sve u Evrpi imi prihvatamo nista drugo.zlaja netreba vis ici na sastanke jewdnostavno ignorisat bolje su sankcije neg gubljenje drzavnosti. Bosnajci mogu zivit od dijaspore a oni drugi nek vide kako ce.evropska Bosna il nikako.
Vojvoda Putnik 02.10.2013. u 22:47 2513Uvjek se nadje neki potomak poturceno janjicarskog plemena ili skraceno BALIJA da nesto kenja Stas ti ovde vojvodo tvoji su Agu glavni grad holandije stas ti ovde idi za pijesednicima i vodjama ima te pravo galsa al u Den Hagu manjina si ovde bez prava glasa fasisto idi medju svoje fasiste.
A dje je Sejdic? :D
NAJNOVIJE TUMAČENJE KAKO JE RIM KREIRAO BOŠNJAKE, SRBE I HRVATE: Bošnjak (bos. boš+njak) Srbin (bos. srb+in) Hrvat (bos. hrv+at) Nevjerovatno kako se lako dođe do zaključka da su upravo Rimljani bili ti koji su privi dali imena ovim narodima, što je i logično, jer su Rimljani živjeli još prije nove ere, a ova tri naroda se ne spominju prije 7st. nove ere, tako da se "u putu nisu sreli", ali ipak su Rimljani imali telepatske i vidovnjačke sposobnosti da predvide da će za nekih 7-8 stoljeća se pojaviti na prostoru Balkana tri naroda koji će nositi imena Bošnjaci, Srbi i Hrvati, pa su im dali imena na latinskom jeziku kojim se ovi narodi i danas služe, pa je neistina da je to mrtav jezik. :))))
To, to mi radi! :D
Odlicno tumacenje sad mi je sve jasno i bolje se osjecam :)
ma pusti ba diskriminaciju, nego ja bih volio da saznam kako je Rim kreirao Bošnjake, Srbe i Hrvate?
Hahahaha :D
svaka ti dala
Dervo Sejdic - Kandidat za peteroclano pretsjednistvo Bosne i Hercegovine. "Dragi moji romi ako vas ja budem pretstavljao imat ce te" : 1. Pravo na obrazovanje (a nemos ih puskom u skolu nacerat) 2. Adekvatan smjestaj ( 2010.g dobili 50 novih kuca u okolini Sarajeva, radi iseljena s vodozastitne zone na Ilidji kod Sigme. Iseljeni uz asistenciju policije! Ne dugo nakon useljenja u nove kuce devastirali su iste i prodali sata se moglo prodat iz njih!) 3. Pravo na zdravstvo. (ok to imaju i sad ako hoce. Al tema tog doktora koji ce izljecit djete koje u sred zime hoda boso ulicom!) Jebi ga Dervo u ostalom kako ces imat glasove kad 70% roma nije upisano u maticnu knjigu rodjenih? A ti i onaj zidov nasli se pametni pa tuzili drzavu! Ne laje cuko radi sela nego radi sebe!!!