Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GOSPODIN SKOCIBUSIC - ili odgovori ili ostavka. Bolje Vam je da pozurite.. javnost ce vas ocerupti
HAHAHAHA! Koja javnost? Nasa javnost dopusta da politika ubija djecu. Mislis da je samo voda problem. Jedete najgora uvozna ghowna. NEMATE MUUUUDAAAA. Nemate pojmaaa. Poyy iz slobodnog Berlina.
Sretno tebi u slobodnom Berlinu. Samo ga ti nisi oslobodio :)) dodji pa se bori za svoju zemlju i narod kad si tako sirokih shvatanja… neka tebe u Berlinu ni nas ni njihov
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mene samo interesuje sta SIPA radi. "Gospodina" privesti pod hitno i provjeriti mu detaljno sve racune jer samo novac moze biti razlog svega ovoga sto se desava.
Zna se koja je voda samo među Hrvatima koji rade u ovom zavodu. Nađite jednog da ga pitate.
Ovo je za tužiti državu. Trebali bi vi novinari malo istražiti po bolnicama i pitati pacijente jel se ko otrovao ešerihijom jer su tu i ostale fekalne bakterije pronašli u vodama. A ova informacija je već procurila samo ne javno. U vodama Vitinke, Aqua Vive, Minakve i Rose, Bi-voda, se piše na twitteru da su pronađene. Plus da ih ima još..
Bukvalno samo u BiH, narod ga placa a on nece da kaze, niko ga ne hapsi iako pomaze pocinitelju krivicnog djela, i ugrozava zdravlje naroda, a da treba prodat vakcinu lafo bi se brinuo.
Ugroženi HDZ rvati
Uzeo pare...
Rekoh ja njih nije briga za narod, pare su u pitanju...
Izgleda da je jedna od tih voda i Jana i pokusava se sve zataskati. Volim tu cinjenicu vise nego 3 obroka danas! Nase trendy pis-ulje i bradice batice, kao i pazljivi roditelji koji svoju djecu filuju tom vodom, na haparatima i bas mi je drago zbog toga! Pored toliko dobrih domacih voda... kakav je sad osjecaj ba6ro jedna neraspisana?
A ti to znaš iz prve ruke? Nešto mi govori da od toga ništa jer bi neki jedva dočekali da optuže susjede.
Mamu kupao sa tom vodom. Majmune neko djetetu hapu pravi na toj vodi, ne citaju svi klix da znaju koja ima go*** u sastavu.
Stite nekog opasno
da narod ima imalo karaktera pa da vise ne kupi ni litar uvozne vode...ali
Strana flaširana voda?! Ko koga štiti?
Gdje je sad sud i tuzilastvo???
Kojoj mi bagri plate dajemo da zastupaju naše interese a šta oni radi. Mi smo najveći uhljupi nesposobni na planeti što im se još nismo n@yebäli roditelja.
Evo vam vode: Alkaline - Hladivoda - Oaza - Bistrica - Tesanjski kiseljak - Ledena - Meli - Gora - Jazak - Ledena - Leda - Bistrik - Sirma