Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo gosp Šimiću,bas tako,bajke,prave bajke,nije Beograd "Žene u crnom".pravi Beograd je četnički,pravi Beograd je Arkan,Seselj,Mladic,i ostala cetnicka stoka,to je vecina u Beogradu,a mrvica su ostali,zanemariv procenat...
Jugonostalgija je mozda naj opasnija cinjenica Bosanaca. Dodik, Rusija i Srbija ovo koriste vise od svih drugih geopolitickih sredstava protiv Bosanskih interesa.
Da objasnim iznad: Jugonostalgija je simpol vjerovanja komsijama koji su vani svake granice civilizacije i ne treba im vjerovati sve dok ne odrastu.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
"Na vatru odgovori vatrom" nije komanda za napad nego za odbranu, JNA je u tom momentu i do tog momenta bila aktivno i direktno ukljucena u borbe na strani agresora, kao i mnogobrojne zlocine na teritoriji BiH i kao takva je bila legitiman i legalan vojni cilj. Pored toga radilo se je o koloni do zuba naoruzanoj i opremljenoj sa teskim oruzijem, oklopnim vozilima i sl. koja je krenula rutom koja nije bila dogovorena. Ilija je heroj jer je u Tuzli sprijecio sudbinu bijeljine, prijedora i sl., a napad na naoruzanu vojnu kolonu je zlocin samo u glavama samih zlocinaca...
Ko im je dao puške? Alija?
Kukavicluk kazes, a u istom tekstu sam priznas da je ta "vojska" prijetila "spaljivanjem" civvilnih naselja ukoliko budu napadnuti... Hrabrost nema sta tipicna smrdska prica.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Gdje je sad onaJ bembi sto govori da Srbija nije ucestvovala u ratu u BIH pitajući se "da li stvarno mislimo da će jednom kada neki "škorpion" dođe u sud u Beogradu, da će taj sud "mrtav, hladan" presuditi da je Vojska Jugoslavije po naređenju Vrhovnog štaba bila poslana u BiH da učestvuje u zločinima u Srebrenici".
Sta prica ova mi trebamo rejesavati dobrovoljacke i brcanske malte a sudovi u srbiji ce i dalje oslobadzati skorpione i ine koljace ti nisi normalan !!!!
"Trebali bismo se konačno odmaknuti od takve vrste razmišljanja i prestati vjerovati u bajke". Na bajkama se zasniva hrvatska i bosanska nacija, jezik, istorija i kultura. Ako prestanu vjerovati u bajke, crno im se pise. Bilo bi fino da ovaj gospodin ustasa, sto je negdje kupio diplomu i uz pomoc magije postao nekakav strucnjak za pravo, ne brani narodu da vjeruje u bajke.
... na bajkama i lazima se zasniva to neko tkz servstvo gdje je i Vog servin bio ... pucate od muke sto nezelimo da budemo i nedamo da nas opet lazno stavite medju vas serve ... nikad vise Evo bajki direktno od "naucnika" iz sanu ... te neke tkz akademije DEVICA MARIJA(BOGORODICA) JE SRPKINJA http://www.youtube.com/watch?v=5prUx-LP3zI IRSKE FOLKLORNE IGRE SU SRPSKA KOLA http://www.youtube.com/watch?v=Bkqs-xar-7A KELTI SU GETI SRPSKI http://www.youtube.com/watch?v=fj86ZXi0qKc SPARTANCI SU SRBI, NEMA SUMNJE! http://www.youtube.com/watch?v=Ud3EFxPXuSw
@sundance Ja ne pricam ozbiljno sa budalama koje pisu "servstvo", "servi" i slicno. Mogu da te za*ebavam ako si mazohisticki raspolozen danas. Ako nisi raspolozen da te pravim magarcinom, produzi dalje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a ko će suditi vojnicima jna koji su pucali po tuzli sarajevu bihaću itd
mi moramo stiti svoj nacionalni interes,ako nismo tu pouku izvukli iz ovog svega sto nam se desilo onda nas treba ubiti
Malo je samo Jurišiću suditi, ko će izručiti u Beograd ostale zločicne slične Jurišiću da im se sudi pravedno kad to u Sarajevu ne može i da robijaju za sve zločine što učiniše u ovoj napaćenoj Bosni koja zbog njih mira nema.
bog ce unistit ovaj svijet i s njim bosnace, srbe i hrvate, i opet stvoriti novi, i opet unistit i opet stvorit i opet unistit i opet stvorit i opet unistit i opet stvorit i opet unistit itd beskonacno !!! i uvijek !!!!!!! uvijek ce bosnjaci, srbi - cetnici i hrvati - ustase se medusobno mrziti ubijati itd !!! samo sto smo mi bosnjci naivni da nekazem glupi !!!!!! pa nekontamo to !!
Meni samo jedno nije jasno kako to da se zločin desio na teritori BiH države a sudi se na teritorij druge države,.... jeli to znak da ovje nema sudova sudja i nakraju državnog poretka, ovo što se događa je jasno ko dan da vrhovni sud BiH nepostoji čime je srbski sud dao jasnu poruku....
A kad je taj isti sud presudio skorpionima bio je dobar za ove strucnjake haha kako ste samo smjesni al tako je kad vas godinama lazu da ste jedine zrtve pa onda mora ovako.
2007-e godine su petorica Škorpiona u Beogradu osuđena na ukupno 58 godina zatvora. Dakle Srbi se ipak bave sopstvenim zločincima za razliku od Bih!!!
Vrijeme da se konacno shvati da su najveci neprijatelji drzave BiH Srbi i Srbija, kao i domiclni srbofilni degenerici.
Ma ko da otvori oci moj Simicu, kada 70% ovoga stanovnistva nije adekvatno edukovano! Sve se svodi, babo, amidza ili neko treci nade ti posao, a ti sutis i radis, bilo to dobro ili lose, bitno je samo da imas za hljeba. Kako onda u takvom okruzenju neko da otvori oci? Ne moze, jer ne zna drugacije... Ovo sto se dogada je samo logican slijed one politike kakvu nasu politicari vode, tj, bore se jedni protiv drugih dok neprijatelj napreduje...Tako da, mi smo uvijek bili i uvijek cemo biti samo oni kojima je najlakse manipulisati jer nemamo tu jednakost koja je potrebna da se napravi jedan veliki korak za buducnost ove zemlje...
Ne postoje gradjani BH.. postoje nacine, nacionalisti, konfesije, kantoni, federacije, republike...p..materine...vlade, parlamenti, domovi naroda, ministri... a svih njih boli k. za Ilijom I za svim ostalim stanovnicima BH
VRIJEME JE DA SE DIGNU SVI !
Pa kako ces nas bona sve primiti u sebe? :)
Samo vi tako laprdajte po novinama i portalima,a kada se Srbinu koji je odsluzio svoju kaznu u Hagu organizuje docek kao NARODNOM HEROJU ond se digne na noge i ala i vrana bosnjacka pocev od ''zena u pokretu' do clana Predsjednistva BiH. da pljuje po Srbima. Poslije toga se pitate zasto Srbi posto-poto hoce da odvoje - REPUBLIKU SRPSKU . od M-H/F., ODVOJICE SE I TU NEMA DILEME,JA VAM TVRDIM POSLIJE SVOG VASEG 'SRANJA' KOJE PRAVITE VEC VISE OD 20-GOD.,JER SE VAS CINIZAM NE MOZE VISE IZDRZATI NITI TOLERISATI.
Taman ce neko pitati neke tamo sitne ''bosmane''-Srpska se pita , zapamti to !
He..he..he,tako vam je i Alija prijetio '92- pa Srbi dobise svoj dio Dejtonom,dobise i ogranicise. A vi laprdajte kao i Aljo vas '' Sabanovicu ne rusi do daljnjega'', ''za mene su zene i djeca svih naroda BiH isti ,ali odrasli muskarci nisu'', ''moji momci ce ginuti za Veliku BiH,a ne za Veliku Srbiju'' itd.Sve je Aljo rekao jos dok se rat nije bio ni razbuktao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SIPA = APIS !!! ETO VAM "CRNE RUKE" U DRŽAVI BIH !!! "Dragutin Dimitrijević Apis"
"pošteno govoreći" ne znam zašto bježati od istine.. Naš problem je da stalno bježimo od istine.. i to je nas sve dovelo do društva koje "lebdi u zraku".. Ja sam samo za istinu.. ako imaš neki kontra argument molim te napiši!!!