"Trebali bismo se konačno odmaknuti od takve vrste razmišljanja i prestati vjerovati u bajke". Na bajkama se zasniva hrvatska i bosanska nacija, jezik, istorija i kultura. Ako prestanu vjerovati u bajke, crno im se pise. Bilo bi fino da ovaj gospodin ustasa, sto je negdje kupio diplomu i uz pomoc magije postao nekakav strucnjak za pravo, ne brani narodu da vjeruje u bajke.
... na bajkama i lazima se zasniva to neko tkz servstvo gdje je i Vog servin bio ... pucate od muke sto nezelimo da budemo i nedamo da nas opet lazno stavite medju vas serve ... nikad vise Evo bajki direktno od "naucnika" iz sanu ... te neke tkz akademije DEVICA MARIJA(BOGORODICA) JE SRPKINJA http://www.youtube.com/watch?v=5prUx-LP3zI IRSKE FOLKLORNE IGRE SU SRPSKA KOLA http://www.youtube.com/watch?v=Bkqs-xar-7A KELTI SU GETI SRPSKI http://www.youtube.com/watch?v=fj86ZXi0qKc SPARTANCI SU SRBI, NEMA SUMNJE! http://www.youtube.com/watch?v=Ud3EFxPXuSw
@sundance Ja ne pricam ozbiljno sa budalama koje pisu "servstvo", "servi" i slicno. Mogu da te za*ebavam ako si mazohisticki raspolozen danas. Ako nisi raspolozen da te pravim magarcinom, produzi dalje.
Prikaži sve komentare (130)