Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je brate,treba slušati šta kaže Njemačka posle Amerike, a ne šta kaže Slovenija,Mađarska, Hrvatska i drugi kokošari nebitni u svijetu.
pogotovo hrvatska osuđena za uzp i srbija osuđena za nesprevčavanje genocida,dakle dva agresora na BiH, za njihovo mišljenje niko nepita
slovenija nije losa prema BIH nikad bila ali veliko(etnicke ili velikoosmanske ideje u sred evrope oni nece tolereisati! slovenija nije rekla da su za dodika vec da treba pregovarati i ako toga nema nista dodika smijeniti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek dođe i nek vidi kakva smo rupa od zemlje
pripremit joj isječke milojka đe časti Njemce raznim imenima,sa prevodom dakako da bude upoznata,mada njemačka tajna služba je nju već upoznala sa tim
Sastaće se sa dva člana presjedništva da im saopšti da nikemci ne mogu ništa da urade povodom situacije u BiH
Ovi Njemci pizdeki pravi, domet im na Srbima da treniraju strogoću. Pred Rusima manji od makova zrna :D
NJEMAČKA DRŽAVNA TELEVIZIJA, DIREKTNO IZ RS-a: "Srpski separatisti na kursu konfrontacije!"
Sto furate narod sa ovim propalim diplomatama
Aha
Dolaze švabice, bujrum!
Dodik upravo pred novinarima izvrijedjo zenu a ona jos nije ni stigla. Koji je to bedak!!!! "Ona ostrašćena ministrica Njemačke je mimo realnih stvari. Tako neartikulirani tipovi su opasni za globalnu politiku. Iznosi laži… bez skrupula prema Srbima i RS. Njena politika neće biti podržana, ali da sačekamo, nisam ja portparol”.
Moja ti, teško tebi s ovim našim papcima na vlasti. Takve primjerke niti si ikad vidjela, niti ćeš ikad igdje vidjeti u životu.
Jadan je onaj ko očekuje tuđđina da mu uvede red u kući! Nadalje, ova žena je do sada kvalitetno osramotila državu koju predstavlja, jer nema osnovnih neophodnih manira, kvalifikacija niti diplomatskog znanja! Da stvar bude još gora, diploma joj je veoma upitna, a opšte znanje na poražavajućem nivou: tako nedavno reče da Njemačkoj ne trebaju TE, jer Nijemci imaju struju iz utičnice! Ako nam je ona "spas" od nacionalističkih ideja podjele BIH, nek' su nam Nebesa na pomoći!
Hoce li sa autom preko Maglaja?
Sa ovakvim osoboma treba zagovarati, posjećati, dobre ideje razvijati i gledati u bolju budućnost. A ne sa Erdoganom, Orbanom, ostalim nacionalistima i budalama… Bakire, idi više iz politike…. Dušmane Bosne i Hercegovine!
Nesto je dodo ljut na ovu ministricu, i kaze da se ssnkcije ako se uvedu pc-u, moraju i federaciji
Ne dolazi ona zbog Dodika nego da širi ideje Klausa Schwaba i Gatesa. Deindustrijaizacija, zelena agenda, klimatske promjene, covid potvrde, 4. booster doza, zatvarajte fabrike i elektrane, uništite krave i ovce, jedite sintetičku govedinu, to su njene želje. Inače žena uhvaćena u plagijatu, intelektualnog kapaciteta retardiranog jazavca, sramota za (nekadašnju) Njemačku.
herzlich willkommen!
Hajde raja da je docekamo u seheru kod presjednistva ,zasluzila je da vidi kolko je cjenimo i nju i njenu drzavu da moze jos bolje skontati s kakvom gamadi zivimo.