Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinuti komplet strukture vlasti u liniji između općine i države, samo te dvije uprave ostaviti.
E to je pravi prijedlog
Nikad mi naprijed necemo, nemoguce je tolike uhljebe skinut sa pozicija
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad SDP nije na vlasti sve bi ukinuo,a kad dođu na vlast sve im odgovara.
Nije govno vec se pas posro...
niste sposobni smanjiti vozne parkove, svaka ubleha na poziciji ima beneficije ko africki diktatori, vozac, auto, telefon a sve go uhljeb neradnik...cinjenica da smo najgora i najprimitivnija sredina sto sebtice nasih politicara...fuj
Mala smo mi država i nismo bogata da izdvajamo tolike pare za vojsku ministara, savjetnika, parlamentaraca, komisija.... Za nas su idealna dva nivoa vlasti, državni i gradski/općinski.
hahahahahaha ma daj! ma jeste li ovo sami smislili? pa 20 godina se o ovome prica, al po pravilu samo opozicione stranke, i pravimo se kao da hdz ne postoji. pu pu kakav odvratan populizam! dno dna!
Po komentarima, samo zaključiš da je ovaj narod izuzetno glup i neobrazovan. Narodu predložiš nešto da mu bude bolje, on neće. Ne treba ništa ni predlagati, i zaslužio je da crkne od neimaštine.
Ramo Isak GZE…. na aparatima !!!!!😂😂😂😂😂😂
Trenutni šerifi ovo neće prihvatiti ali treba uporno insistirati na ovakvim prijedlozima.
Šta lupa ovaj SDP
Hebat će nam ovaj Švaba majku svima kad dođe, ukinut entitete, kantone i stranačke uhljebe i nelegalna upošljavanja, samo polako, tako i treba! Bit će ovo uređena država, nema kod Švabe trte - mrte!
ustavna nadleznost...ne prolazi...pogotovo ne hrvatske kantone...tipicna SDP ubleha
Podrška! Bez značajnog smanjena budžetske potrošnje mi nemamo budućnosti.
Šuplja
Imamović predlaže ukidanje kantona a sebe vjerovatno predlaže za vječnog gradonačelnika. A i do sada je oborio sve rekorde.
Sadašnja vlast će radije ukinuti BiH nego dopustiti ukidanje ove vrste parazitiranja što uostalom i neprekidno pokušavaju pljačkajući sve moguće.