Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo niksicu.. opravdano sisas budzet!
#sarkazam
U BOSNI I HERCEGOVINI ZIVE SLJEDECE SKUPINE NARODA I MANJINA BOSANSKI MUSLIMANI BOSANSKI PRAVOSLAVCI BOSANSKI KATOLICI DODIKOVI SNSD SRBI SDA BALIJANDERI (BAKIROVCI) MANJINE KOJE ZIVE U BOSNI I HERCEGOVINI SU ROMI JEVREJI STRANCI IZ NEVLADINIH ORG. ILIDZANSKI ARAPI I HDZ HRVATI TO JE SADASNJA KRVNA SLIKA BIH
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
"SDP: Hrvatska nema nikakva prava nad Bosnom i Hercegovinom" Ovo je jače i od saopćenja koje je uputila SDA
@montypython2000 Znaš one bošnjacice sa tankim linijama od bradice ili brcica. On bi dali i mater i babu za karlovacku.
Svaka čast!!! Tako i treba!!! Hrvatska nek se bavi sobom i nek vrati imovinu BiH!!! Misle da je nešto njihovo u BiH a crpe naše resurse...Gamad!!!
Mah, suplje price. Na kraju se sve svede na broj "tenkova". A koliko si ti trbo desetina miliona eura oruzja bosnjanskog poklonio preko NATO-a u Afganistan i Irak?
U BiH živi veliki broj ljudi sa putovnicom Hrvatske...tako da Hrvatska ima puno pravo da digne svoj glas kad su prava njihovih državljana ugrožena
ima dosta hrvata i u njemackoj cudi me da nisu konstutivni tamo
Oni vas napadaju a vi se ko fol branite Kakve mjere ces preduzeti mulonja? Da Hrvatska nema prava nad Bosnom i Hercegovinom zna svako i svi smo to ovdje na klixu rekli prije tebe. .bem te mulava i sve vas u politici i to u žvalje
jebes portal koji reklamira hrvatske umjesto domacih proizvoda
Muslimani nemaju identiteta evo kako ih je grupa kvazi-intelektualaca mogla nagovoriti da nisu vise muslimani i jugoslaveni nego bosnjaci?? Pa lako, ne znaju sta su... srbi ste presli na islam..nemos bit bosnjak kad su oni bili krscani i kad ih je ottomansko carstvo iskorjenilo ,a vi nosite turske zastave...ajde ti sad srbina ili hrvata nagovori da bude nesto drugo?? to je nemoguce al imaju jak vjekovni identitet za razliku od potura..
Uuuu braćo draga, koliko na ovoj temi ima Hrvata i Srba, ili možda samo Hrvata. Jer stavovi i pogledi su im identični pa ih je teško razlikovati. Mislim da se većinom radi o zapadnim Hercegovcima. Ja poštujem i Srbe i Hrvate, ali tolika količina mržnje prema BiH je neshvatljiva. Jedino logično objašnjenje je da su se toliko uvlačili u dupe Zagrebu i Beogradu da više ne mogu nazad. Zato ih ja vidim kao šišarike u dupetu zagrebačke i beogradske politike!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Nermin Nikšić 5900 glasova. Ima li iko da shvata ozbiljno ovog sportskog radnika iz Konjica? Gospodina sa Kompenzacione liste? Pravnik Travnik Ministar (kamen papir makaze - igra), Kažer diplomirani Pravnik iz Travnik - Ministar urbanizma i prostoronog uređenja KS? SDP Stranka Dijeljenja Podobnim.
Da, da .... pucaju mi minuse ovi iz zapadne Hercegovine. Preporučam im da pogledaju duel drugarice Željane Zovko i profesora Ive Komšića na TV N1. Treba da vide kako drugarica ispada i smiješno i glupo sa svojim frazama kada joj se suprostavi čovjek koji zna puno, a naročito čovjek koji govori istinu. Za razliku od sladjuhne Željane iz zapadne Hercegovine koja je dobro odahnula kada se emisija završila.
Propao hrvatskoj ili bolje reci hdz-u pokusaj da uvuku svoje ljude u predsjednistvo BiH pa sad poludise
@mirsadglupovic Dobro ti to tursko ime glupsone. Nece geni dalje od predaka
Nerko sad ti daj ostavku i Hrvata instaliraj na čelo SDPa
@dragonba Imao sam 94-te jednog k-danta bataljona, tipa ovog Nikšića, koji je jednom prilikom rekao postrojenoj vojsci: - Bude li trebalo, VI ćete svi izginuti, ali chetnik u grad ući neće !! Nermin se istom politikom vodi ....
Poturčena SDA talibanska sirotinja stvarno ima obraza, nebi reć da nas zanima tko će predstavljati nazi-islamiste sve sa Arapima i islamističkim kampovima, njima je uvreda ako Hrvatska podržava institucije Bosne i Hercegovine tj Ustavni sud. Stvarno treba imati dosta obraza za ovo šta rade tzv Bošnjaci
Nemaš ti pojma, a najmanje obraza!
Hrvatska zaista nema nikakva prava prema BiH. Isto se odnosi i na Srbiju. Te države imaju samo obavezu da poštuju suverenitet BiH! Ali, seoske varalice iz zapadne Hercegovine, sto i hiljadu puta ponavljajući laž, uvjeriše jedan dio hrvatske javnosti da Hrvatska ima pravo! Gledao sam onu Željanu Zovko u duelu sa profesorom Komšićem na N1 TV. Otprilike je bilo kao da polemišu prosječna srednjoškolka i profesor univerziteta. Gutala je knedle i glupo se smješkala.
Naravno, radi se o profesoru Ivi Komšiću!
@heraklitxy Ima li na YT?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hrvatska radi samo ono što bi bilo koja država na svjetu radila za svoj narod.
@mijat0 A koja se to jos normalna drzava mijesa u odnose druge ? Nabroji mi !
fašistooooooooooooooooooooooo