Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vi fakat nemate sekunde obraza
@h8er_ pokrali i uništili, to su prave riječi. banda lopovska kriminalna
@newPrimitives @newPrimitives vidi ovog papka sto okrece mobitel od stranackog kolege da ne vidi sta pise... sve to jedno drugom zabija noz u ledja
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Najveca elementarna nepogoda koja je zadesila BiH je SDA!!!
@100citamotuA znam.. evo i sad nas spasavaju...
A vi budni 20 godina. He,he. Bolje ti je suti.
Pa vi ste prespavali zadnjih dvadeset godina.
Vi ste prespavali sve zadnjih 30 godina, sem kad je lovu trebalo uzet
Bilo je i ranije poplava, kad su oni bili na vlasti, pa šta su činili. Ovi SDA-ovci stvarno misle da narod nema pamćenje i da mogu lagati do besvijesti.
ovo stvarno prelazi svaku mjeru zdravog razuma..
Jaoooooo pa vi spavate 25 godina majmuni
Jest dobro kad si u opoziciji. Samo kenjaš onome ko je odgovoran. Kako je to SDA kvalitetno rješavala prije. Nikad problema nije bilo... (da se razumijemo, ne mislim ni da će Forto biti puno bolji)
gledaj ovih SDA ameba uništili i stranku i državu. A šta ste vi idioti prespavali 25 godina a uz to uzeli šta god ste mogli. Od vas će biti gori jedino oni koji vas uopće uzimaju za relevantne sugovornika.
Edo Maajka, daj ponovi onu ....iz 2014 godine: Udri bagru...
Sta je ovooo, aktivirali se svii botoviii takozvane šestorkeeee😂😂😂
Nek ste vi uz kur.. pa makar!!
Ha ha ha ha ha ha ha
Šta reći? Koju posluku porati?
Blokirali ste budjet KS,ukinuli Federalno ministarstvo za prirodne nepogode 2mil iz to ministarstva prebacili na racun UKCS da bi Sebiju ucinili super direktorom..odbili stebi nacin privremenog finansiranja KS..Kunete se u Allaha a lazete ucite fatihe piginulim borcima a njihovu djecu odbijate na konkursima..ma fuj.
smiješne opozicije...