Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rat je zavrsio zasto se ne okupe silne patriote i odu do srebrenice?
Selam Vojkovici poslala me Seb!
Sta zele Srbi od Srebrenice 2 maja,i kakvo okupljanje prave tamo,zabraniti im ulazak u Srebrenicu idu da rostiljaju tamo i provociraju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gledaj ti ovo veleizdajnika , nezna jeli mu Softić legitiman ili nije.Fujjjjjjjj
ne znaš ni ti pisati ali znaš mržnju iskazati i manjak osnovne pismenosti. taman za biti bot poluobrazovane skupine diletanti trobojke.
Bakir zaboravio svoje talove sa srbijom...demencija ili se samo pravi lud.
Bake samo šupljira! Uništio je SDA sa Seb!!
Jesu li uskoro kakvi izbori pa se ovaj patriota oglasava da dobije neki poen,ne razumijem zasto Srebrenicu ne ostave vise na miru i da poguraju malo ovu jadnu drzavu...narod se seli iz Bosne zbog ovih kvazi politicara. ..pustite mladje i idite u penziju vise za boga miloga....molim vas.....
zašto ne pošalje ekipu radikalne dijaspore iz kasarne u mostaru? ili su to specijalne jedinice za klanje hrvata?
Bakire kmecis tu ko neki jado jadni, idi izvali koji milion iz sefa pa urgiraj po svijetu, ali ne znas ti to. Ti sad kobajagi fol u javnosti nesto trazis da bi dobio kkoji glas eeeee, ako nemas savjetnike kako se to radi, a ocito je da nemas ja cu te posavjetovat kako ces se lansirat u orbitu.
Zlo.
bakire vrati se u trezor.
Da li ste vi primjetili da SDA uvijek zahtjeva od UNa pa od EU, te od USA, visokog predstavnika I svih ostali da nesto poduzmu a sa druge strane oni sami nikada nista ne podzimaju I kada to rade sve upropaste kao što fiasko o tuzbi za genocid I svemu ostalom.
Obožavam ovaj portal!!!! Naprosto su najbolji!!! Nije me bilo tjedan dana i već danas su mi izbrisali sve komentare!!! Pa dobro admine gdje nestade politička diskusija? Jesu li jednostrana mišljenja i komentari nekih poltronskih Usera dovoljna?!
Jedini istinski lider Bošnjaka .
Sve je i krenulo naopako od formiranja nacionalnih stranaka. Fuj ste svi!
Ma, da. Narod tamo živi k'o u srednjem vijeku, životare i nadaju se boljem, bolje se vidi samo onih nekoliko dana u Julu kad im svi sve i svašta obećavaju, nakon toga slijedećih 11 mjeseci Srebrenica živi, životari, ali imena ulica su bitna. Hajmo se uhvatiti za to.
Bravo SDA Patriotski zborite 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Sdfa botovima skripte zabagovale od kad je iran pakazao da su ruski kerovi
bravo Bakire samo SDA 🇧🇦⚜️💚