Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise bosnjaka ima hrvatske pasose neg hrvata. Da ne pricamo o nekretninama. Da preduhitrim ove koji ce reci pa hrvata je manje...pa ako je toliki patriotizam nebi ni jedan imao. Al dobro Klix i ostali dio svijeta, dvije dimenzije. Samo me zanima patriotizam ovih balavaca po Klixu koji siju mrznju, a ne zna jel posao il dosao, da ne govorimo o 92god.
koja pamet treba da se zna dva ogrezla kriminalca u politici čuvaju jedan drugom leđa. znaju kad padne jedan ode i drugi. pljačka je iza svega za Dodika se priča 3 ili 4 milijarde a za Dragana od sokola do danas tek nekih milijardu jedva skupio.
Kriminal je najače bratstvo i jedinstvo.
Kakoto, kako to, dije SDA hobotnica u tom
@lun 123 Oni su neizostavni.
imaju sexualne odnose, u emotivnoj su vezi
Ovog laktaskog vepra ce krivozvaljava hijena nategnuti samo tako.
Jer imaju zajednicki cilj a to je rasparavanje države
Ljubav nema granica. Ko smo mi da sudimo
Dodik je totalno ovisan o dobronamjernosti Hrvata... Kao i ekonomsko prezivljavanje RSa. Dodikov IQ bi se doveo u pitanje da postupi drugacije i protiv Hrvata. On kad ide u Beograd uvijek izlazi na njihjove autoputeve, a tek da se ide u evropu. Sve i jedan njihov šleper ya EU ode preko Hrvatske. To je kao kad svi turski šleperi idu preko Srbije, pa su odnosti između te dvije zemlje izvsni. Nema tu puno filozofije
Jer Dragan ustvari Sejdo Pijandura Čović
Kako je ova sarajevska politika tj. percepcija stvarnosti glupava to je čudo jedno. Nema se šta tu odvajati. Imamo dva dušmana. Imamo dva fronta. Moramo pobijediti na oba. Zar je to tako teško za razumijeti? Ili furda ne može da se pomiri sa činjenicom da Ivo iz Gruda nije raja kod koje ces svratiti kad pođeš na more jarane?
Pa Scmidt je dosao u BiH upravo sa namjerom da ojaca Dodika i Covica i da Bosnjacima nametne ovu poltronsku i izdajnicku vlast preko koje ce da ostvare svoje bolesne namjere! Naivan si moj Bosnjace i vjerujes kojekakvim sarlatanima!
Skinuti su Bakir i SDA ali to je samo pola koraka naprijed. Ostao je Komsic sto je sasvim dovoljno da radi za njihov cilj i dok je njega sve je kao i prije.
@Marinko.s Znaš li da je sljedeći član predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Zlatko Miletić.
Bolje da njih dvojica sarađuju, nego da se nama kače. Ionako su nam teret na grbači, jedan pred bankrotom, drugi raseljava i mota kablove. 80% privrede čine bošnjačke kompanije i radnici. Samo ih odurat, riknut će uskoro i jedni i drugi.
Pravi legitimni predstavnik nas hrvata u BIH je Komsic, Covic je kriminalac koji je unistio Aluminij i otjerao hrvate iz BiH. Komsic uvijek dobije daleko najveci broj glasova hrvata u BIH. Covic je ubacen element iz Srbije da cuva RS. Covic nije hrvat.
Nemoj se ba pravit kao ti rvat...da covic ne vala hrvati ga nebi birali nego tebe i komsica ...
od dva zla Dodik je manje sigurno
Dva dušmana BiH