Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ga, i njemacka vucibatina zabirnut? Nisi bio zabrinut kad si nabijao dodatni apartheid?
Svaki dan objavi po jednu recenicu, subotom i nedeljom ne objavljuje jer ne radi i lagano 30 milja prvog :D boli ga cuna za tebe
Sud i Tuzilastvo BiH moze to da rijesi za 24h samo da vi ga ne osakacujete jer perete pare i cinite necasne radnje ! da je recimo predmet PANDORA rijesen ni Covica ni pola SDA ne bi bilo na politickoj sceni
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jesil smislio kakav novi zakon za HDZ, IZDAJNIČE ! 👊👊
Covek je u pravu. Bosna polako klizi ka disoluciji. Dodik sprovodi puzajucu secesiju i to vrlo uspesno!
I ovaj gospodin vidi razgradnju države ☹️, mi gledamo razgradnju države od 1992
Pa vjerujem da ti je razgradnja BiH pravi problem, zacas bi ti to razgradio i zavrsio. Al ne daju ti pa moras postepeno, korak po korak.
Ovog treba protjerati iz BiH.
Pravi problem je taj sto vi stranci koji ste masno placeni ne radite svoj posao!!! Pod vasim patronstom se rasizsm nacionalizsm rasplamsava u BIH ali kao sto sam dosad milion puta rekao drazi vam je Bošnjo pravoslavac katolik ili musliman na baušteli od arapa turcina ili afrikanca i zato sutite!
mog komsiju su uhvatili za navodni ratni zlocin i sude ga vec 7 godina, zasto? pa sto duze traje to vise para ce primiti sudije. tako i schmidt boli ga uvo za bh njega interesuje redovna plata a da bulji negdje na vikendicama, mozda i sa mladim zenama.
Najveci problem u BiH je impotentna i islamofobna medjunarodna zajednicai omca oko vrata zvana dejtonski sporazum. Ameri i evropski seljaci ne mogu prezaliti da jna devedesetih nije za njih odradila posao i pobila sve muslimane. Tako da sada natenane pokusavaju da dovrse posao koji su zapoceli srpske bradonje i rvatski crnokosuljasi.
I ovaj zabrinut, dok noćni vukovi paradiraju Lukavicom.
Pravi problem je što ti, na poziciji na kojoj sjediš, sa ovlaštenjima koja imaš (uz predhodne odluke pogotovo Pedija Ešdauna, imaš i na koga da se ugledaš) odbijaš da sankcionišeš i da smijeniš one koji očigledno podrivaju dejtonski mirovni sporazum, ustav BiH i raspiruju nacionalnu mržnju!!! Pravi problem si ti, koji imaš "ovlasti i snagu da promijeniš IZ u noći izbora, za fBiH, ali entitet rs ne diraš!!!!
Pravi problem je što je ovaj Stupid Kraut koristio svoje ovlasti samo kad je pogodovao Čovićevom kriminogeni AdZ-u a na sve ovo iz RS-a, negiranje Genocida, antiustavno djelovanje samo šuti i pravi se lud, treba Krauta smijeniti i protjerati nazad u Njemačku pa nek njima prodaje ublehe. Kraut Out.
Ciko zvani penicilin za SDA gamad🤗🤗
Christiane,riješi nam ovu SDA pošast i možeš ići...unaprijed hvala
Smith misli da će on sprovesti mirnu disoluciju zemlje . Jos on ne zna s kim ima posla . Bosanci mogu cijelu Njemačku paralize paralizovati za 24 sata a Smitha poslati tamo gdje pripada. Na otpad propalih diplomata
Bude li EU odlucivala o nama tj BiH ,otisli smo u tri p...e materine.Kakva Evropa bolan.
Pa djeluj p. ti materina
Pa djeluj p. ti materina