Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogovorili su da ce se dogovarati...
Nažalost prijatelju nikad tu neće biti dogovora ni sreće.. Ova država je nemoguća za normalan život i napredak.. Od unitarne bih nema ništa (prvenstveno jer europa i amerika neće dozvoliti dominantno islamsku zemlju u srcu europe), a od ovakve bih svi mi idemo u propast..
Baš tako...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Metod izbora dva člana Predsjedništva iz Federacije BiH putem amandmana na Ustav i Izbornog zakona, trebalo bi, pored presude Suda u Strazburu, da spriječi nametanje ishoda izbornih rezultata bilo kojem konstitutivnom narodu ili "Ostalim". Sad sam zacementiran za Bosance i Hercegovce. Konacno da i " OSTALI " postanu isti kao i konstitutivni
Jeftinije je bilo da palamude negdje u BiH, a ne čak u briselu. Valjda im dodijale bosanske kafane...
Ovo je definitivan znak da se ovi majmuni nikada neće dogovoriti. Bilo koja strana da prevagne goniće one druge za kriminal i lopovluke svih oblika i dimenzija. Mislim da je svima njima mjesto u zatvoru, a tako i sloboda narodu. Niko tu ne brani Bosnu i Hercegovinu , narod, stare i mlade. Svaki od njih brani svoju poziciju da ga onaj drugi ne barne i otjera u zatvor i konfiskuje opljačkano. NARODE, RAJO U PAMET SE - UKININUTE IH I PO HORIZONTALI I PO VERTIKALI !
Ma duvajte ga
NEMA SE PLACENICKO SMECE STO DOGOVARATI, NITI LEGITIMITET IMAJU DA SE U NASE IME BILO STA DOGOVARAJU!!!! JEDINI DOGOVOR KOJI JE MOGU JESTE ONAJ KOJI GOVORI JEZIKOM - R E F E R E N D U M A !!!!! NEKA NAROD SAM KAZE STO ZELI, A NE DA PALCENICKO SMECE TOBOZE NJEGOVE ZELJE TUMACI!!!!!
"herrDathe†dr" tako se predstavlja papinsko gofno, Nudim 2 originalna zlatna dukata za informacije o ovom gadu!
JA NAKARADE OD DRZAVE KOJE VAKU SKROJI DABOGDA I U NJEGOVOJ KUCI VAKO FUNKIONISALO AMIN
I čemu sva ta frka oko Fncija i Sejdića!? RS ostaje i dalje jedinstvena izborna jedinica,dok se Federacija dijeli na dva dijela,odnosno dvije izborne jedinice...Livanjski,Zapadnohercegovački i Posavski bi bili jedna izorna jedinica,gdje bi se birači Srednjobosanskog i Herc.neretvanskog kantona mogli odlučiti da li će na izborima glasati za hrvatsku ili bošnjačku izbonu jedinicu... Šta to znači? To znači DEFINITIVNO PODJELU Bosne i Hercegovine.... Jel to neko reče "Bošnjaci su jedini čuvari opstojnosti Bosne i Hercegovine"...davno su se odrekl RS-a,a sad dijele i Federaciju...fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj BOSNACI su jedini ČUVARI Bosne i Hercegovine....
Bit je da svi u kuci budu sretni, dok se to ne dogodi BiH ce ici sve dublje u ponor. Hrvati moraju traziti neko rjesenje jer su u FBiH preglasani, primjer Komsic. Budimo malo realni i negledajmo samo ispred sebe.
Finci i Sejdić su se "zakitili", Čović dobiti treći entitet, Lagumđija i Bakir će zaratiti do zadnjeg Bošnjaka i na kraju će biti dva entiteta ali bez Bošnjaka.
sta god su se dogovorili, sigurno nas nece usreciti ;)
kolka im je bidanla dnevanca oni veseli sretni a narod nek se glodje
Dabogda vam se svima avion srusio kad se budete vracali.
ma kakva islamska drzava u centru evrope,pa vise muslimana ima u njemackoj nego u kopletnoj evropi naravno osimTurske.....Samo smo mi jadovi kakvih nema u evropi,,,das vlast (glasas) ovim hajvanima i da te j*** kako oni hoce,,,,,,ali naravno,dok je ovakvo stanje u BIH njima je dobro jer stabi sa njima bilo u jednoj drzavi u kojoj zakoni funkcionisu i sprovode se ,naravno bili bi u zatvoru....:::::::::::
Šta će ovo da bude?Ahhh da strah od sankcija ,nešto su "počeli da rade".Ma i ovo će biti samo mrtva tačka na papiru ako File ne nastavi sa prijetnjama
Nije treći entitet, nego treće izborno područje, ili po naški: "Bićemo jebani dal' pred kućom ili u kući." To se zove zamotani treći entitet!
pa samo za predsjednistvo...koje se ionako malo pita...i u obadva podrucja Bosnjaci vecina..kako je treci entitet ako je federacija jedna izborna jedinica a rs druga...
Sutra ide delegacija iz vodovoda i KANALIZACIJE u Brisel
ajd makar nismo mi jedini glupi,oni i evropljanima istu priču prosuli a oni povjerovali...dodik tihi i čović će svijet u crno zavit kako je krenulo..