I čemu sva ta frka oko Fncija i Sejdića!? RS ostaje i dalje jedinstvena izborna jedinica,dok se Federacija dijeli na dva dijela,odnosno dvije izborne jedinice...Livanjski,Zapadnohercegovački i Posavski bi bili jedna izorna jedinica,gdje bi se birači Srednjobosanskog i Herc.neretvanskog kantona mogli odlučiti da li će na izborima glasati za hrvatsku ili bošnjačku izbonu jedinicu... Šta to znači? To znači DEFINITIVNO PODJELU Bosne i Hercegovine.... Jel to neko reče "Bošnjaci su jedini čuvari opstojnosti Bosne i Hercegovine"...davno su se odrekl RS-a,a sad dijele i Federaciju...fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj BOSNACI su jedini ČUVARI Bosne i Hercegovine....
Bit je da svi u kuci budu sretni, dok se to ne dogodi BiH ce ici sve dublje u ponor. Hrvati moraju traziti neko rjesenje jer su u FBiH preglasani, primjer Komsic. Budimo malo realni i negledajmo samo ispred sebe.
Finci i Sejdić su se "zakitili", Čović dobiti treći entitet, Lagumđija i Bakir će zaratiti do zadnjeg Bošnjaka i na kraju će biti dva entiteta ali bez Bošnjaka.
Prikaži sve komentare (110)