Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toplo-hladno, a zivot nam prolazi u strahu i neizvjesnosti zbog budala
Ko se prepao taj nije tacan s glavom.
Kerovi da ne spominju Aliju. Te svoje cetnice propagande ostavi za svoje kuce, vas jeste odveo preko ivice i hvala mu na tome. Sve ste zube na Bosni polomili po ko zna koji put, kmecite negdje drugo. Imate li kakvih srpskih portala da kukate i cetnicate?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U pet deka ste vi, sve dok se ne desi katarza kompletnog srpskog naroda bicete zarobljenici.
Šarov je stari SDS-ov genocidaš.
Poznate bolesne igre.
Dodo je obična sonda koja služi koliko / srpski svet / može ići, a da ne počne škripiti. Srpska posla.
Umjesto fokusirati glavnu temu zivota na razvoj ekonomije i kulture bosne i hercegovine mi moramo muku muciti o konstantnom haosu koji dodik stalno bas stalno natura silom. Dodik ima jednostavno turbo motor u gujci. Nema covjek sekunde mira voli srpsku, srbe, srpstvo, srpske ljude i zene, srbiju, pravoslavsto i rusiju. A sta je sa razvojem i napretkom civilizovanosti?
Hebote ko jos Vucicu vjeruje treba hitno na mentalno ispitivanje … Vucic je pouzdan i mirotvorac koliko i oni prije njega: Slobo, Karadzic i ta marva.
Eto, to je upravo ono sto sam ovdje vec vise puta napisao, Vucic s Dodikom zakuhava maximalno a onda, kao, Vucic mirotvorac sredjuje situaciju a za uzvrat trazi nesto sto ce biti od velike koristi u odrzavanju vatrice koju ce razbuktati kad za to dodje vrijeme. Ovdje jos samo fali Bakir da na ovo pristane pa da nam produzi agoniju za jos 10 godina.
Ma igrarija za djecu, povucena rucna samo dok sw prasina slegne, pa onda nastavak operacije "otcijepljenje'...zivi bili pa vidjeli
Da ponovim... Kako perfidno i podlo zeli da navuce zakon o sumama i zemljistu, da kada se bude htio otcijepiti moze reci da zemlja pripada RS a ne BiH... Taj zakon koji on zagovara o zemljistu bi bio samo uvod u otcjepljenje. On misli da smo mi budale...
Šarovićeva politika je potrošena. Ostalo mu je samo da skine gaće.
Svi ovi sumari su isti. Glavati nije chetnik ali je zato ogrizli lopov. Ovaj sto kenja je cisti cheto, ali ipak nije ni blizu opasan kao glavati majmun.
Da nam nije tebe sarovicu ne bi nam ko znao pojasniti ovo sve 😂😂
Isto govno dr pakovanje. Pravićemo dodika od blata.. Al neće Vučko odlučivat. Drina je granica dvije civilizacije, 2 koncepta, pogleda na život. Nikad bila nit će bit granica srpskog svijeta jer ona ga ne dijeli nego međi.
Bitango izdajnička,Muslimani su vas nazivali terorističkom organizacijom a sad im se ulizujete
I sta sad ja svaki dan trebam biti u strahu hoce li ovi ludjaci opet poceti rat i treba da svi zivimo od sastanka do sastanka ovih umobolnika smrdljivih, dosta mi je vise ludih srba
Muslimani hoće rat,tačnije rukovodstvo na čelu sa Bakirom.Srbima ne treba rat,imaju RS
@goouser1633254034 imate rs, penzije 180 maraka, dodikova prcija, kriminal na sve strane, gusi vas kisikom, mada mi je to najbolje, da vas hoce sve pogusit da mirnije zivimo
Tuge i drzave. Pa ovo nema ni u Zimbabveu da Predsjednik drzave hoda po komsiluku i trazi pomoc da rasturi svoju drzavu. Naravno da ce ostat Bosna, ali ajme i kuku narodu kad vas mora take trpit.