Karim2021
Spol
Ženski
Boja avatara
3FD8B9
Banovan
Ne
Registrovan
11.02.2021.
Komentari
452
Komentari korisnika
Ovo je garant Bakirova inicijativa da bi se spasio okupirani dio BiH tzv. šumska republika. Sad kad se vidi da je đavo odnio šalu, ajde da sarađujemo, (šta nam bi i ko nas zavadi) sve dok se ne stvore nove političke okolnosti pa cemo opet po starom, slaviti četnike i kočiti sve u BiH. Da, da, možeš što hoćeš, ali ne i dokle hoćeš!!!
Normalnim i dobrim ljudima nije ni bilo potrebno objasnjavati situaciju u BiH jer ta tzv. konstitutivnost naroda je kategorija koje ne postoji nigdje na svijetu a u BiH se koristi samo da bi vlastodrsci (mafiozi) sto duze ostali na vlasti. Sta ovdje nije jasno?!
Ovo nije sudar, ovo je saobracajna nesreca, u kojoj je zelena cisterna ciji je vozac gledao u mobilini telefon za vrijeme voznje, udarila u cisternu ispred sebe.
Ali, sto kazu bolje ikada nego nikada da se dodje do pameti. Jedan od problema sa Draganom Covicem je sto nikada nije osudio fasisticke simbole koje U-mladez HDZ-a konstantno postavlja na partizanskom groblju u Mostaru! Ja volim Hrvatsku ali mislim da Dragan Covic nije Hrvat i da radi za Srbiju. Zato s njim treba biti vrlo oprezan. Njegova ljubav prema Duduku je ogromna. A Bakir je ovca, ni manje ni vise.
Moze li mi neko objasniti zasto clanovi Srpske pravoslavne sekte uopste daje izjave o BiH!!! Kakve veze ima Srbija sa BiH, osim sto je bila agresor na BiH? I kakve veze ima Turska sa BiH, ciji su preci takodjer bili agresor u BiH? Gnjide nacionalisticke.
Bakire koga ti predstavljas? Bosnjake sigurno NE! Ti mozes samo biti predstavnik muslimana Bosnjaka a muslimani su samo oni koji idu u dzamiju. Vecina Bosnjaka su ateisti.
God bless America! Kukiću, utuli!
Sljedeci je na redu Dragan Covic, pa onda Bakir Izetbegovic! Dosta je bilo! Hocemo mlade ljude u politici, neopterecene nacionalistickim glupostima! Zelimo da nasa BiH bude gradjanska drzava u kojoj ce se svaki njen gradjanin osjecati sigurnim i ni na koji nacin ne moze biti diskriminiran! Zivjela BiH!
Je-bote, pa ima li išta da ovaj bolesnik izjavi a da ne bude hvalisanje? Koji kompleksaš, užas jedan!
Vučiću zar nije vreme da zakazeš sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, šta se čeka?