Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skoro pola ceste otpalo i niko klincem ne mrda. Hoće li odgovorni biti kažnjeni? Mislim na odgovorne za gradnju objekta i odgovorne koji su izdali dozvolu.
bošnje se boje srba
Kad pokažu građevinske dozvole za svoje objekte ovi koji se žale da je pukla cesta, onda možemo razgovarati. Ovako, rugala se sova sjenici.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A ovdje je izvodjac onaj B(P)enis... Vidio sam kvadrat mu je bas pristupacan, ali je u ponudi zaboravio navesti da postoji mogucnost da vam stan zavrsi u Miljacki...
za koju godinu bit ce oglas "prodajem stan, sletio pred opstinu Centar, cijena 4000KM/m2"
Prodaje se kuca na klizistu, nije puno presla.....
Vijest za naslovnica, a ne da se o tome sapuce po gradu. Odgovorne smijeniti, ali taj scenario u BiH ne funkcionise, tako da ce stanari ove ulice da ispastaju i sve ce pokusati da se zataska
Ne mozes kucu utemeljat i konstrukciju trospratnice podic za tricetiri hiljade maraka. Dvijevrece cementa na kubik pijeska,armirat kako bilo,izrada radnih fuga nista,....ne moze.Solidno sagradjen objekat bi morao izdrzati klizanje kao sto izdrzi i 9 stepeni Merkalija, a ne srusi se.Isto se odnosi i na objekte infrastrukture,ceste i sl.Ne mozes gradit kako bilo i gotovo.
Več smo svi zaboravili FAMUS marindvor,odgovorni su istruhli u tamnici,a sa ovima BENIS &companu imačemo još više žrtava ali nek se nepuca ostalo čemo lahko.
Ovo je sve normalno,pa na ovaj način se opet povečati broj radnih mjesta koI če biti uposleni na saniranju nastalih šteta.
Dobro došli u glavni grad BiH!
Trpaju zgrade u svaku svakcatu rupu u gradu, i to neko aminuje, i...?
BAKIREEE ZAVRSI JE DO KRAJA PA MAKAR SE SVE SRUSILO HAAHAHA
Gluho bilo, ode nam Sarajvo...
Nista ne brinite sve ce to vas Kakir da pokaki.
Meni se cini kada padne snijeg bice liguranja niza stranu, pa cija kuca dodje prva. A cij je ona velika gradjevina u izgradnji. E moj narode ovo je nasa stvarnost. Kazu kakav narod takvi i vladari i zakoni.
treba ispod zabiti jednu kajlu i problem rješen.
kao i obicno, dok ne padne mrtva glava niko nece kurcem mrdnut.
KAKVI GRADZEVINSKI RADOVI JARANI MOJI JASAM RADIJO PO BAUSTELAMA U NIJEMACKOJ OVOSTO OVI OVDIJE PRAVE SKLOPOCIJE TO NE VALJA KURCU POGINUCE SVJET KAD IM METNE BALKON UGLAVU SOSMOG SPRATA JARANE MOJ
Ne samo da su napravili džumbus sa gradilištem, nego su još podigli ogavnu zgradu u centru grada. Ali da se ne zavaravamo, pola stanovništva se "krišom" stacioniralo po obroncima sarajevskih brda i Trebevića. Sve fol neće, neće.. a samo se čeka neki belaj.
O cemu ti malo mi pojasni ?