Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da hoce poceti trend napada na politicare. od pljuvanja pa do samaranja. puna podrska za narod!!!!!
Ko je bakir dzakmic?
@samko.sakic.1 Ovaj Džakmić je dno dna. Robijao sa Fahrom 1993. Hej, možeš mislit, u ratu je bilo više reda. Iz zatvora ih je izvadio Bakir IZetbegović. http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/26438/fahrina_matichna_celija_radonchic_je_prvi_put_uhapsen_1993_zbog_odavanja_sluzbene_tajne.html
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
od sutra Semso sa dvije gorile oko sebe seta po carsiji
@shitty i tvojoj je materi pobačaj bio puno kvalitetnije rješenje
Gorile ce platiti iz budzeta,opet po narodnim glavama.
BAkir: Who is you ?
Što ga bar nije izgazo
Ocito je pocela druga faza pritisaka na one koji drugacije misle od kriminalizirane centrale SDA. Nes ti meni vodju kritikovat. Slijedi vjerovatno Seand Sepic, Kasumovic.... A koja je treca faza? Fizicka eliminacija? A kad pogledam samo komentare ovdje i sta rulja podrzava rekao bih, kakav nam je narod jos nam je i dobro.
Pravda za Bakira Džakmića! Sigurno ga je ovaj cvikeraš sa smradovskom facom nešto gadno iznervirao.
Šta fali? Napadaju i nas na svakom ćošku pa niko ni habera.
jel možete da ostavite decka na miru,patriote
Neka fukara napala najpostenijeg politicara....
Eto ba sahbaza
Uvazeni gospodine Semsudine. Molim Vas osnujte novu stranku centra, pa da krenemo u razbijanje multi-cetnicke bande mafijasa, faista, prostacina i seljacina koji su se nakotili ko stakori. Ja sam cu vam dovesti najmanje 1000 clanova. Nemojte cekati ni minutu, ta banda je spreman na sve samo da osatyne na vlasti.
Profesionalne politicare treba sve objesit za jaja
ne treba pogadjati. Ne radi se ni o cetniku ni o ustasi, ali se radi o najgorem mogucem SDA CETOBALIJI!. Semsudin je kritikovao bandu iz vlastite stranke i ona mu je poslala CETOBALIJU. Na slican nacin je ubijen i Sulejman Redzic ubijen. Covjek jednom spomenuo da treba vratiti gradjanski Ustav Republike BH i odmah ga je multi-cetnicka banda na vlasti ubila i dovela CRNOGORSKOG CETNIKA ADILA KULENOVICA NA CELO KLUBA 99. Taj nam je prodao/poklonio Sutorinu Crnoj Gori za jednu plaketu .
Joj jesi bolestan. Ozbiljno bolestan.
@Ne mogu Na planeti ne postoje gori ljudi od SDA,SDP,SZBH,SBB,DF i td CETOBALIJA. Vas socioloski profil je lopov, prostacina, seljacina ,veleizdajnik, mafijas bez etike, bez morala, PRODALI BI RODJENU MATER ZA 2KM. Vi i vasi biraci ste svinje u ljudskom obliku, pihtijasta masa protiv koje nema odbrane. Vi rusite Republiku BH za 100Km koliko vam placaju razni Kakiri pred izbore, vi ste smardovi nas smardovima. Vi ste ubice Armije BH i zrtava. Vi ste u koaliciji sa cetnicima i ustasama-FUJ.
Ovog uhljupa min petorica tek nako
Ovaj Mehmedovic je ok lik, koliko znam, smetao je krnjavcima iz SDO pa da ga malo preplase :).U kakvom je kur.cu ova zemlja, pa to je za posebnih studija, kriminalci, lopovi, ublehe, seljacine vladaju, kontrolisu sve, dok fina raja suti i klima glavom.
Jel' napadac bio prerusen u klovna ?
Ne može se fizički napad ničim opravdavati, jeli Šemso na udaru, što javno govori, da su na sceni političke hulje...