Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umoran sam od mozgova koji pitaju ako zna zašto ne kaze. Zato sto su sakrili dokaze a ne smiješ nekoga prozivati bez dokaza može te tužiti za klevetu i ne smiješ više nikad njegovo ime spomenuti. Kakvi intelektualci ovdje žive Bože
@Dezmond 100% si u pravu ali ko ce nama Bosancerosima to objasniti i dokazati!!
Sramno! Ubijes momka i nikom nista, ovo nema nigdje na svijetu!
@trn tačno
Sarajevo: Arijana Memić upitala ko krije ubice njenog brata Dženana --- Ako znas ko su ubice javno izgovori njihova imena i dokaze protiv njih i naravno iz kojeg razloga su ubili tog tvog brata!! Inace svaku njegovu koscicu si debelo naplatila upravo ovom teorijom zavjere.
Najjaci su mi papci koji pozivaju na okupljanje a oni sjede uz kompjuter i huskaju - hajmo ih rusiti. Hajde ti prvi, pa cu ja za tobom. Dosta je te price guraj drugog da izgine, a ti ces na internetu glumiti pravednika i ratnika. Imali ste Fortinu vlast koja za godinu dana nije promijenila ime osnovne skole Mustafa Busuladzic jer su se bojali za pozicije posto je Konakovic protiv mijenjanja imena, niste rijesili nijedno ubistvo.
Na ovakvom OKUPLJANJU je trebalo biti bar 50.000 GRAĐANA ! Ovo nije SLOBODARSKO Sarajevo, ovo nije Sarajevo... TUŽAN DAN ! Poljubi zastavu i pusti suzu neku iskrenu, O Bože čuvaj ti naše golubove i sirotinju !!!.
Bosna = Meksiko = Kolumbija. Ista stvar.
Sto nisu bili protesti do neki dan dok je bila njena vlada. Sramota sta se radi na porodicnoj tragediji.
@selmaahmetovic Zato što je danas godišnjica ubijstva, botino, jesi dobio sendvič za ovaj komentar ?
@selmaahmetovic ja ne znam jel tebe stid pisat ovakve gluposti ??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto su se komunjare uzjogunile. Murize moras se distancirat od komunjara i od politike. Ne dozvoli da politika trguje tragicnom sudbinom tvog djeteta
Vidi Alise,masala,ko medjed.Ima i kandze zalijepljene.Medjedica Alisa-instrument u rukama Dine Konakovica.
@lamson Opet ti. Koliko si danas zaradio na komentarima. Aktivirao si se pravo na zaštiti ubica.
SDA JE UBICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da li ima veze sa ovim protestima to sto je pala Vlada? Niko i nista na svijetu me ne bi sprijecilo da direktno uprem prstom u ubice mog djeteta!!! Pravda za Dzenana Memica!!!
IZ i SDA leglo kriminala. Dovlace nam smrdljive migrante. Kriminala svuda. Pošten čovjek više nema nađe u bolji život.
SDA ih krije
U potpunosti podrzati porodicu a politicare odavdje sto dalje ma o kom se radilo.
Zbog ovakvih slučajeva, SDA će opet padati na svakim sljedećim izborima. Isplatnije im je da žrtvuju par korumpiranih i Budnju. Kasnije će ceh biti puno veći.