Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je s kucom u kojoj je nastradala majka 3 djece? Koji je osnov za pravljenje razlike između ova dva slučaj??
Stranac, u pravu si. Ovom stanu trebalo je renoviranje i prije eksplozije. Naravno, ne od naših para!
ma, on je iznad zakona pa nece ni ici u zatvor..sta njega briga za dva mlada zivota.. da sam ja njihov roditelj, direktor ziv danas ne bi bio.. toliko o nasem sudstvu.. i trebalo im je godinu dana da krenu sa renoviranjem.. sarajevostan samo pare zna uzimati.. e bogami, s obzirom da nemamo vise para necete nista ni dobiti.. sto ste dobijali,dobijali ste.. pa cemo mi u zatvor..
kad nekome strada stan, općina ga popravlja našim porezima, a kad nekome strada kuća on sam popravlja svoje. pa dokle vise, guzovače su dobili stanove sad im ih mi guzovace i popravljamo.
dali je direktor firme koja je kriva za curenje plina i smrt dvije studentice danas iza rešetaka????