Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj pritisci hahaha joj klixa 🤣🤣🤣 lik sam kod Senada u emisiji izjavio da ga politika ne zanima sta sad glumi...
Kod Senada je i Željko govorio: obraz Senade! Poslije otrčao Bakiru u zagrljaj
lik je ubacen u pricu sa razlogom..da se na sve moguce nacine i uz sve scenarije koji postoje ukloni...zna dosta...ko to ne vidi taj je naivan
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nidje veze, frajer željan medijske pažnje...
Raja ga gotivila a on poceo suplju politicarsku da prosipa, dosta nam ublehasa...
Efendić izlazi u susret SDA sa ovim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam sto imas problem ako kazem ja u svoje ime da sam Bosanac umjesto sto ti preferieas Bosnjak. Tito nije Bozanstvo vec inasan koji je je od seljaka napravio naciju i gospodu da nije tako tvoj Bakir njihov Didik i škutor Covic ne bi imali sta prodavati strancima jer prodajete ono sto je tito pravio. Za Srebrenicu vi iz SDA bolje da sutite jer ste je Vi prodali.
Sehovicu ako zbilja zelis da pomognes ovom narodu prihvati se posla u tuzilastvu. Ako se kandidujes za predsjednistvo , sva ova tvoja prica o postenju past ce u vodu i postaces omrazen u narodu , to ti garantujem.
Lik nije demantovao prijavu od strane rumenog Efendica tako da je bi sljedeci korak trebao dobiti otkaz u FUP da bi CIK prihvatio tu prijavu.A sad ako doticni uistinu moze ugroziti Becirevica rastakanjem glasova onda Becirevic i ne treba pobjediti. Samo sto ce ovaj policajac na kraju zavrsiti k'o portir u Opcini Novi Grad.
Ili efendic ili sda, jedno te isto. Lik samo prati i stiti sda.
Od samog pocetka mi je ovaj Sehovic šaren, sumnjiv, nejasan. Kako je dobio ovolike činove ako nije miljenik ovog loseg sistema ili bar dobrog dijela loseg sistema...???
Semir Efendic je bas ispao budala.Liste su mu ocajno lose
A ja lika, ko vegeta...mjesa se svugdje a nista od njega...
Dr. Šehović
Ujedine se dvojica da oslabe Izetbegovića, pa trojica, pa 4, 5...pa jedanaest se ujedine da oslabe Izetbegovića a onda se javi propala stranka Harisa Silajdžića sa svojim kandidatim i eto ga, zavjera protiv Denisa. Glasam za Bakira samo zato što ne mogu u predsjedništvu zamisliti: Borjanu, Željku i Denisa. E tu nam je kraj.
Na duže staze ovaj čovjek je mogao biti primjer svima,čudi me da je tako jednostavno bacio sav svoj trud pod noge.
Pa svima je jasna uloga Efendića, svima je jasno da je Stranka Za BiH samo jedno istureno idjeljenje od SDA. A vrijeme će pokazati i zbog čega je Šehović na sve ovo pristao..
Šehoviću šta će ti ovo, nemoj ulaziti u ralje politike, budi profesionalac. Ako ubrzo ne prelomiš pašćeš na nivo bosanske mahalske trakavice.
Koliko li je love samo Efendić dobio od Baketa da ovo sve ovako lijepo napravi?
Kad znas da ne mozes pobjediti , zasto se onda kandidujes ??
SDA će majku prodat ne bil dobili izbore. Ovaj put ste se prevarili.