Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi bar imaju osjecaj griznje savjesti pa nam se obrate i pravdaju, esdea nas tukla ili tuzila kad trazimo svoja prava.
zasto se grade ubzano mini zgradice ... jel to Sarajevo pretvarate u favele..zgrade nicu bez infrastrukture! Ovaj Hulusic ima oraha u dzepu...
Podrška Edinu Forti i stranci NS,biti će Sarajevo jednog dana distrikt i vratit će sjaj koje je imalo prije rata.Općine koje će činiti Grad Sarajevo će biti:Centar,Stari Grad,Novo Sarajevo ,Novi Grad,Ilijaš,Ilidža,Vogošća,Hadžići,Trnovo i Pale a izmišljeno "Istočno Sarajevo" će biti ukinuto jer ono nema prošlosti a ono što nema prošlosti nema ni budućnosti !
@Evropa znas kako se moze ukinuti samo istocno sarajevo. Puskom. A ti fkt mislis da je nasa stranka raspolozena za rat protiv njihove brace srba
samo mi nije jasno prvu transverzale poćeli graditi od sredine. Zar nije trebalo od poćetka(Kranjčevića -H.Kajtaza) jer DA se to uradilo smanjila bi se koliko toliko svakodnevna gužva.Mnogi koji trebaju u N. Sarajevo N.Grad moraju kroz Alipašinu a onako direkt prema A. ambasadi I dalje.
Cim se zavrsi I transFerzala, Avaz izlazi iz koalicije... (SBB, cuj mene Avaz :-)
ehehhhe .. poslije njih ni trava nece rasti ... al neka ajd da vidimo mozda bude bolje ....
Vidi im se na facama da su kompetentni.
prdnuli ste vi u fenjer 😂😂😂😂
U Sarajevu se desilo slično kao u Istanbulu. Ljude uhvatila panika da će nas SDA odvesti u neki islamistički tabor iz kojeg nema izlaza. A i je malo falilo. Sad se SDA otvara i za druge narode a ni sami bošnjaci nemogu do statusa kandidata predsjednika stranke. To je sad privatna organizacija.
Ovaj projekat usvojen 2009. g. ,a sada je 2019. g. Pametnom dosta.
STOP PARADI Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije učinio? Vi sa strašću prilazite muškarcima, umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi!“ U komentaru ovog ajeta stoji da se učenjaci slažu da je homoseksulizam zabranjen, te da je Lutov narod uništen jer je činio taj grijeh i jer je uživao u tome. Najzanimljiviji dio komentara jeste što, iako nisu svi učinili taj grijeh, uništen je čitav narod, jer je većina prešućivala taj gnusni čin!
Isto rade ko i prosle vlade. Suplja nista se ne radi guzve ogromne, narod trosi gorivo cekajuci u kolonama, sve vise zagadjenja a oni kao rade. Jos kao prave dionicu na sipu koju niko nece moci korsititi. Tunel kobilja glava eksproprijacija nije pocela. Niko ne smije da dirne u penny koji je direktno na trasi izgradio zgrade.
De radite sta pustite slikanje i lajkove
Cekam ublehaski komentar fgrovaca koji ispijaju pivu u operi “najbolja vlada ks” jest ali u mom prknu
Baš Šteta
mora da fahro nema tala u ovom poslu pa ovi njegovi robovi koce da se malo i on ocese jer ipak on je cudo bosnjackog biznisa