Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja kad napisem.ovdje da su Rusi najveci neprijatelji suverene jedinstvene DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE....klepate minuse. To je cinjenica. Procitaj te clanak i vidite stajaliste Rusije po pitanju Drzave BIH. MRS Stoko Ruska odakle si doso.
Prosle godine PIC donjeo zakljucak da entiteti nemaju pravo na secesiju, jedino se rusi nisu slozili. Gdje ces dalje i otvorenije protiv BiH?? Ruski divljaci isti kao i njihov otpad sa Balkana
Ti izgleda ne znaš koliko se Srba nakotilo na ovom portalu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Što se Dodik NE za dužuje u Rusiji nego ide na "mrski" zapad čitaj London i zaduzuje 350 miliona € ...vaša ekselencijo sto im vi NE posudite novac ovi bi prihvatili i rublje ?
Samo se ti ne petljaj. Idi svojoj kuci pa tamo komentarisi. Hvala.
Koji mahalski komentari - level fukare
Sve lijepo rečeno, suverenitet i teritorijalni integritet BiH, ali i izvorni Dejtonski sporazum sa entitetskim i kantonalnim nadležnostima. Vratimo se tome, to je zaustavilo rat i samo to će nam vratiti stabilnost.
Mozete kukati i plakati, preklinjati i moliti, pljuvati i vrijedjati, ali nikad vam stranci nece nikad napraviti drzavu. Kad nije uspio Bil Klinton, Pedi Esdaun, Olbrajtova i ostali nece niko. BiH iz "Islamske deklaracije" nikad nece biti. Vas problem je sto vi ne mozete da se pomirite sa tim, pa sami sebi zabijate autogolove destruktivne po bilo kakvo postojanje BiH. Kazete da je "zastita BIH" ukidanje Hrvatima prava izbora.... Upravo suprotno, to je siguran put u njen nestanak.
Tukmače drzava BIH postoji I postojace, RS je tor u drzavi BIH..
@Roke RS uzima od BiH samo ono sto joj treba, a stopira BIH u svemu onome sto joj ne odgovara. Pa u RS se ne provode zakoni BIH, kud ces dalje sefe moj.. Da nije RS BIH bi bila u NATO, imala himnu, zastavu, vladu, predsjednika, priznala Kosovo itd.. Ne mozete ni migrante da rasporedite na teritoriji RS, ne mozete granice da zatvorite. Ako tebe tjesi papir na kome pise da postoji BIH, nemam nista protiv, uzivaj.
Samo BIH i nista drugo.Vrati Krim Ukrajini.
Jako dobar dojam ostavio kod Senada. Pametan cova al jbg radi kako mu se kaze
Kome je on bitan vise??????Hahaha
Jedino adz i klix mogu lupati placene minuse.Nista novo
Na istoku stare price ma zapadu nista novo.Jesu oni meni sega a nebitni ikome HAHA
Da je Bake cutao a i ostali, da nisu reagovali, sta bi onda Rus rekao?
Za svadju je dovoljno jedno, samo da zapocne
Nije tendeciozno, već tačno i istinito. Zna se koje odgovoran.
Fasisti. Nista novo ni neocekivano.
goouser ne pravi se pametan sviju ti nauci malo historiju , i Bosna se nikad nije petljala u unutrasnja pitanja Rusije tako da rusi mogu da odjebu u skokovima sa svojom supljom pricom